1 2 4 5 6 7 9 10

Prin karma (sanscrită: karman = efect, faptă) este ințeles un concept filosofic religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală -  are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în viața actuală. Karma înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda folosește în cartea sa,”Raja Yoga”, exemplul unei pietre aruncate în vid. Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un moment (masa x viteza) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce

Dacă încă vă mai îndoiți de ideea că reîncarnarea este un fapt incontestabil, iată câteva argumente “puternic” vehiculate  pe multe site-uri creștine de pe internet pe care vi le vom înfățișa într-o cu totul altă lumină și înțelegere. Vă prezentăm deci, “codul spart” al tezei creștine asupra ideii de reîncarnare.

1) Cel mai cunoscut pasaj Biblic referitor la reîncarnare:

“Să spui tuturor despre adevărul Dumnezeiesc, produce dispreț în cel ignorant, din cauza incapacității lui de înțelegere și neglijența în cel inițiat; dar ascunzând adevărul în fabule, previne acest dispreț al primului și îndeamnă la filosofie pe al doilea.”

“Fiecare înclinație a gândurilor din mintea lui era tot timpul numai înspre rău”