1 2 4 5 6 7 9 10

În ce scop studiaţi shastrele sau alte sfinte scripturi? Dacă o faceţi pentru a cunoaşte adevărul, vă pierdeţi timpul. Vă veţi dezvolta doar memoria, nimic mai mult. A învăţa lucrurile este foarte diferit de a le cunoaşte. Acumulând referinţe despre Dumnezeu, despre adevăr, despre suflet şi devenind capabili să daţi răspunsuri gata făcute, veţi ajunge să semănaţi din ce în ce mai mult cu un robot.     Adevărul nu se găseşte în nici o carte. El este în voi. Învăţăturile cele mai frumoase rămân literă moartă pentru cel care nu a găsit lumina în el însuşi.

Dumnezeu este răspunsul pe care îl primim înainte să ne fi pus intrebarea. Asemeni orbilor care nu au văzut niciodată lumina, dar știu totul despre ea, omul crede ca știe totul despre Dumnezeu. Fiecare dintre noi este plin de răspunsuri și cu cât un om este mai plin de răspunsuri, cu atât își va pune mai puține întrebări, deoarece aceste raspunsuri, îi vor oferi putere. Și tocmai acest lucru a făcut societatea cu omul. Societatea v-a îndopat mintea cu răspunsuri astfel încât să nu vă mai puneți întrebări, deoarece un om plin de întrebări este un om periculos.

1. Legea dragostei
Iubeste pe toata lumea ca pe tine insuti. Toate celelalte legi i se subordoneaza acesteia si nu intra in contradictie cu ea. Este o regula cosmica. Se aplica la tot ceea ce facem ca indivizi, familii, oameni de afaceri, organizatii, tari.

2. Legea cauza-efect.