1 2 4 5 6 7 9 10

Pesti – (1 februarie 2014 – 1 martie 2014)- LUNA NOUA (1 februarie – 14 februarie) – Indica o perioada de crize menite sa verifice viata Pestilor. Acestea se vor manifesta pe mai multe planuri, in mai multe domenii si vor cere de la voi atentie si constientizare. Va veti intalni cu consecintele actiunilor demarate anterior si cu persoanele fata de care aveti anumite datorii vechi. Veti trece prin suferinte variate pentru a putea intelege domeniile in care ati gresit in trecut si unde riscati sa repetati greseala si in prezent. Nicio suferinta nu ne este data in mod gratuit, ci ne indeamna sa invatam ceva din ea. Este o mare greseala si e complet inutil sa suportam suferinta fara sa incercam sa constientizam cauza ei. Este posibil ca aceste suferinte sa implice contactul cu spitalul.

Aceasta luna foarte favorabila pentru activitatile spirituale, insa una dificila pentru speculatii financiare, cumparare de titluri, actiuni, rente. Pentru Pesti va fi o perioada benefica in cazul bolilor, permitand curatirea organismului de toxine si scotand la iveala disfunctionalitatile din interiorul organismului. Veti avea succes in domeniile ferite de contactul cu publicul (spitale, laboratoare, birouri) si in orice actiune veti intreprinde cu privire la ocupatiile secrete, la cercetarea spirituala, ocultism. Va consumati o mare cantitate de energie incercand sa va gasiti un echilibru interior si va simtiti uneori singuri, ca niste straini printre straini, insa trebuie sa va dezvoltati comunicarea, sa va mariti capacitatea de exprimare, sa nu fiti introvertiti si sa faceti eforturi pentru a va adapta la viata de familie, la societate, anturaj. Daca veti fi deschisi, optimisti, impacati cu voi insiva, daca va veti manifesta vointa si va veti dezvolta o individualitate puternica, vor aparea avea succese mondene, dorintele si sperantele se vor realiza, veti beneficia de prietenii feminine si veti primi mult ajutor din partea anturajului. La locul de munca pot sa apara necazuri, certuri cu colegii si veti fi obligati sa va schimbati des ocupatia.

Sunteti hipersensibili, destul de naivi, instabili, dezechilibrati, timizi, usor tematori, schimbatori, indecisi. Simtiti nevoia de a rataci, de a iesi din rutina, v-ati cam saturat de ce se petrece in jurul vostru si aveti neaparata nevoie de o vacanta lunga pentru a va pune ordine in ganduri si sentimente. Sunteti foarte intuitivi, misteriosi, serviabili, sociabili, insa la nivel interior exista o multime de impulsuri care va consuma, va confera o stare de extenuare, de oboseala. Pentru a va armoniza si energiza, aveti nevoie de informatie spirituala si de cineva care sa va indrume pe aceasta cale. Numai asa va veti stabiliza fluctuatiile emotionale. Incercati sa nu va stabiliti proiecte, deoarece este o perioada neprielnica.

Nu va multumiti doar cu trairea, experimentarea unei stari, incercati sa ii constientizati etapele si consecintele. Puteti suferi pierderi datorate unor actiuni hazardate. Cineva necunoscut va intra in viata voastra, iar voi trebuie sa fiti atenti, nu fiti naivi, deoarece exista riscul sa fiti furati, mintiti, manipulati. Puteti suferi mult pe plan financiar din cauza unor persoane in care ati investit multa incredere, dar care s-au dovedit a fi false. Pentru a evita aceste situatii, trebuie sa va orientati spre ocultism, o stiinta pe care poate ati ignorat-o pana acum, dar care cere de la voi acum multa atentie si energie. E nevoie ca aceasta sa devina modul vostru de viata, nu sa fie ceva trecator.

Fiti mai prevazatori deoarece e posibil sa va angrenati in niste actiuni riscante si apoi sa suferiti. Atentie la cheltuieli fiindca vor scadea finantele si vor creste datoriile, astfel puteti ajunge usor la faliment. Fiti atenti si la partener, e posibil ca acesta sa risipeasca averea comuna. Trebuie sa dobanditi echilibrul interior, sa evitati conflictele, certurile cu partenerul, sa nu fiti egoist in relatia cu acesta, neglijandu-i dorintele. Aceasta atitudine poate duce la probleme de sanatate, afectiuni care se refera la coloana vertebrala lombara, dureri, inflamatii, discopatii lombare, faringite, amigdalite, laringite, pancreatite, diabet, colecistite, dizarmonii renale.

Lasa un comentariu