1 2 4 5 6 7 9 10

Intunericul e cel care te face sa stralucesti. Cu cat noaptea e mai intunecata, cu atat stelele sunt mai stralucitoare. Insa, intunericul nu exista. El e doar absenta luminii. Viziunea este o profunda implicare individuala in cunoasterea adevarului. Nu fugiti de intuneric, de lucruri “rele”, nu trebuie sa ne fie frica de moarte. Numai cand vei invata sa mori, ca si vechi, vei deveni un expert in arta vietii. Doar cel care accepta sa moara, ajunge sa merite sa traiasca viata suprema. Nu de auto-perfectionare aveti nevoie, caci in acest fel nu veti face altceva decat sa perfectionati minciuna in care traiti. Nu va imbunatatiti felul de a fi, deoarece nu veti capata decat o personalitate imbunatatita, mai subtila, dar care nu va produce transformare. Transformarea nu vine din imbunatatire, ci din renuntarea completa la personalitate. Nu doresc sa dovedesc nimic, nici macar ca am dreptate, deoarece, a dovedi ca am dreptate, inseamna sa fiu de acord ca s-ar putea sa ma insel! Ramtha spune: “Atata timp cat nu ai moarte si devenire, esti doar un oaspete trist, pe pamantul intunecat.”

 

  1. foarte sugestiva poza…ingerul mortii tinand in brate bucuria renasterii (copilul). soarele nu rasare decat dupa o noapte intunecata, nu poti sa reconstruiesti ceva decat dupa ce il darami. Omul nu poate sa se schimbe decat daca renunta la tot ce era vechi si accepta noul.

  2. Adelina Coef says:

    Schimbarea poate sa apara doar intr.un moment de cumpana in viata noastra, cand ne simtim intr.un intuneric din care nu putem iesi! Dar cu incredere si curaj vom stii atunci cand va rasari soarele ca a meritat sa fim in acel intuneric pentru ca ne.a oferit posibilitatea de a fi mai atenti si mai constienti!

Lasa un comentariu