1 2 4 5 6 7 9 10

(1 februarie 2014 – 1 martie 2014)- LUNA NOUA (1 februarie – 14 februarie) – Indica o perioada de maxima activitate mentala cu dinamizarea puternica a comunicarii cu ceilalti. Sunt favorizate activitatile de studiu, nativii avand abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. In aceasta perioada se recomanda realizarea unui schimb de experienta cu ceilalti, pentru ca fiecare sa aiba sansa sa invete din intamplarile altora. Va trebui sa daruiti si celorlalti cunostintele acumulate, sa va corectati tendinta spre autoindulgenta, sa renuntati la speculatii si sa fiti altruisti. Dezvoltati-va originalitatea si inventivitatea pentru a descoperi noi laturi ale fiintei voastre.

Soarele din casa 2, pe cuspida cu casa 3, din Varsator anunta anumite castiguri financiare, sansa buna pentru afaceri. Favorizeaza finantele, veti primi bani dar atentie la tendinta de a cheltui exagerat pe lucruri inutile, iar asta va genera dificultati in afaceri. Va ajuta in activitati de studiu, conferind inclinatii spre stiintele oculte, imaginatie vie si rodnica. Vor aparea cateva deplasari. In aceasta luna e foarte important anturajul, colaborarea cu cei din jur v-ar putea fi blocata, pot aparea neplaceri cauzate de unele femei din mediul vostru. Puteti fi victime ale barfei si ale unor scandaluri dar numai daca veti manifesta un caracter posomorat, egoist, daca veti fi grosolani, severi, avari fata de ceilalti. Mercurul din casa a 3 a, pesti spune ca veti avea un intelect echilibrat, sunteti optimisti. Exista totusi anumite dificultati in comunicare, neclaritate in exprimare si fiti atenti deoarece tot ce veti spune va fi important pentru ceilalti, spuneti adevarul, nu mergeti cu minciuna, cu siretlicuri, fiti sinceri si comunicati clar si la timp. Daca veti studia stiintele oculte, va trebui sa dati dovada de altruism si sa nu o faceti numai pentru castig sau putere personala.

Nu este o luna buna pentru stabilirea de proiecte, deoarece acestea vor necesita o munca si un consum de energie care vor depasi posibilitatile voastre. Incercati sa evitati certurile, jignirile, dezacordurile in comunicare cu cei din jur. Jupiter in casa 8 va aduce castiguri financiare neasteptate, dar opozitia cu Venus si Pluton si careul cu Uranus favoriceaza si cresterea datoriilor. Va recomand prudenta, hotarare, echilibru in gestionarea banului. Naivitatea va poate crea mari pierderi. Nu va justitifati greselile, trebuie sa nu le mai comiteti! Daca nu veti fi atenti in comunicare, veti fi impulsivi, veti incerca sa mascati sau nu veti spune adevarul la timp, veti fi lipsiti de toleranta, atunci starea de sanatate va avea de suferit, vor aparea boli cu repercusiuni profunde care vor necesita o spitalizare sau tratament indelungat. Vor exista pericole in calatoriile scurte, dar numai daca veti da dovada de nesinceritate in ceea ce comunicati!

Este o perioada in care pot sa apare schimbari subite, neasteptate in viata de familie, certuri cu parintii, in special cu tatal. Careul lui Uranus cu Venus si Pluton, anunta un divort, o ruptura, o separare in relatie, datorita unor secrete, lucruri ascunse. Va recomand sa nu fiti excentrici, brutali, distructivi, ci sa creati echilibru, armonie, liniste in familie, cu prietenii, cu sexul opus.

Lasa un comentariu