1 2 4 5 6 7 9 10

(1 februarie 2014 – 1 martie 2014)- LUNA NOUA (1 februarie – 14 februarie) – Indica o perioada de manifestare amplificata a sentimentelor. Relatiile cu familia cunosc o puternica activare si in aceasta perioada se pot rezolva multe din problemele pe care persoana le are cu ceilalti membrii ai familiei. Pot aparea si unele schimbari legate de resedinta persoanei sau de relatia sa cu locul natal.

In aceasta perioada primeaza relatia cu parintii si cu proprietatile. Poate indica revenirea la locul natal sau la casa parinteasca, in orice caz anunta schimbari in familie. Instabilitate, necazuri in camin, o relatie dificila cu familia, posibile dispute, discutii aprinse, divergente de opinii cu parintii despre locul de munca, prestigiu social, viitor, imagine sociala si profesionala, castiguri etc. Luna din casa 4, pe cuspida cu casa 5, in Pesti, anunta unele schimbari in viata sentimentala, nativii fiind nestatornici in sentimente. In temele feminine favorizeaza conceptia, sarcina, procrearea. Anunta unele deplasari de agrement.

Trebuie sa fiti mai deschisi la latura spirituala, sa acumulati informatie, sa dedicati mai multa energie si timp acestei laturi, sa ajungeti sa o simtiti in interiorul vostru. In paralel cu munca din plan fizic, ar fi benefic sa desfasurati si o munca de cercetare spirituala. Sunteti complet dedicati planului profesional, viitorului, locului de munca, dar pe langa toate acestea, aveti nevoie si de alt tip de hrana. Daca va veti dedica sau macar veti aloca un timp si pentru fiinta voastra interioara, veti evita unele accidente. Aveti o minte activa, inclinata spre cercetare, spirit de observatie deosebit, atractie pentru calatorii, intuiti mereu ce gandeste cel din fata voastra, insa uneori aveti un limbaj mult prea expresiv.

In aceasta luna, veti fi nelinistiti, deprimati, in permanenta intarziere in activitati din cauza sanatatii care va fi destul de precara. Aveti impresia ca se cere de la voi eforturi peste puterile voastre si probabil veti ajunge obositi, extenuati, atat fizic cat si moral, insa rezolvarea acestor probleme consta in rabdare, perseverenta si stapanire de sine. Aveti o mare capacitate de a munci si rareori parasiti o treaba inceputa fara sa o terminati. Atentie la posibile lovituri la cap si afectiuni ale cailor respiratorii. Trebuie sa fiti atenti la angajamentele facute. E posibil sa nu va fi respectat promisiunile si obligatiile asumate. Rar va puneti pe treaba desi stiti si dati sfaturi celorlalti despre cum trebuie sa fie lucrurile. Atentie la increderea pe care o acordati celorlalti, deoarece riscati sa fiti inselati, tradati, furati de acestia. Trebuie sa va alegeti cu mare grija prietenii si sa aveti relatii prudente cu ei. Nu mai dati sfaturi, fiti voi insiva un exemplu viu pentru ceilalti!

Uranus din casa 5, pe cuspida cu casa 6, din Berbec, anunta relatii pasagere, legaturi precipitate sau rupte si schimbari in viata sentimentala. Posibile necazuri datorate unor relatii mai vechi, unor iubiri trecute. In temele feminine aceasta pozitie poate provoca dereglari ale ciclului menstrual, sarcina neasteptata sau nedorita, avorturi, complicatii in relatiile intime. Luna din casa 4, pe cuspida cu casa 5, in Pesti, anunta unele schimbari in viata sentimentala, nativii fiind nestatornici in sentimente. In temele feminine favorizeaza conceptia, sarcina, procrearea. Anunta unele deplasari de agrement. Aparatele, pariurile, jocurile de noroc, speculatiile financiare va vor conduce la faliment in aceasta luna! Jupiter Retrograd in casa 9, in Rac, denota o pozitie dificila pentru orice relatie durabila. Aveti tendinta de va indeparta de oameni pentru ca doriti sa evitati aspectele tensionate. Stiti foarte multe lucruri, dar nu reusiti sa le transmiteti celorlalti, aveti dificultati in a exprima ideile prin cuvinte, deoarece sunteti preocupati prea mult de ce vor spune ceilalti, de ce vor crede despre voi, de cum va vor privi si trata de acum inainte, va pasa prea mult de imaginea voastra! Trebuie sa ii invatati pe ceilalti, sa spuneti ce aveti de spus, sa va afirmati punctul de vedere dar numai cand vi se cere si fara sa impuneti niciodata nimic; Aceasta este si rezolvarea problemelor familiale, pentru armonie si liniste, trebuie sa procedati la fel. Fiti toleranti, intelegatori, ascultati si ideile lor si evitati conflictele.

In aceasta luna trebuie sa va transformati personalitatea, temperamentul, modul de a gandi, trebuie sa eliminati compromisurile din viata voastra si sa va asumati raspunderea pentru ce spuneti si ce faceti. Nu va bazati pe nimeni, in interiorul vostru se afla tot ce aveti nevoie. Trebuie sa va dezvoltati increderea in voi insiva si sa nu va bazati pe sprijin si ajutor din exterior. Corectati-va propriile actiuni, nu ii mai criticati si judecati pe ceilalti. Trebuie sa va sustineti propriile pareri prin fapte, sa va afirmati punctul de vedere, dar numai cand vi se cere si cu toleranta multa, fara sa impuneti. Aveti nevoie de o transformare profunda a caracterului vostru si de o perfectionare continua!

Lasa un comentariu