1 2 4 5 6 7 9 10

(1 februarie 2014 – 1 martie 2014)- LUNA NOUA (1 februarie – 14 februarie) – Indica o perioada de crestere a potentialului creator al persoanei. Este favorizata orice activitate de exprimare artistica. Aceasta perioada presupune si o amplificare a vietii sentimentale. Balantele se pot implica in relatii sentimentale noi. Relatia cu copiii va cunoaste in aceasta perioada o manifestare pozitiva si amplificata.

Este o perioada foarte buna pentru orice munca de autocreatie. Poate indica un eveniment fericit in legatura cu copiii (se vor angaja undeva unde le place, se simt bine, iau note mari la scoala, la examene, sunt promovati la facultate, liceu etc.) sau o poveste de dragoste frumoasa, insa aceasta luna nu este prielnica pentru fecundare in temele feminine. Sanatatea va avea putin de suferit, dar fara urmari grave, iar in plan profesional veti reusi mai bine ca subalterni decat intr-o afacere pe cont propriu. Va fi armonie si intelegere in camin, iar nativii vor beneficia de ajutor din partea parintilor, posibile mosteniri sau bani proveniti nu din munca proprie, insa pentru a fi liniste in familie, trebuie sa nu va inchideti in in voi, sa nu va izolati, sa vorbici despre gandurile, ambitiile, preocuparile, nelinistile, grijile, pe care le aveti.  Ambitia, initiativa, energia, hotararea,  vor creste in aceasta luna, insa veti fi iritati, nelinistiti fata de ce se intampla in jurul vostru, in viata voastra, in plan profesional, poate si in familie. Riscati sa provocati, prin vorbe sau acte negandite, conflicte si dispute, in special cu cei de la locul de munca, deoarece ori ceilalti nu va agreaza, ori nu va convine voua felul in care isi fac treaba sau modul in care se comporta cu voi.

In aceasta luna, balantele vor avea tendinta de a-si controla si analiza, prin ratiune, toate sentimentele. Veti fi atrase de activitati mentale, intelectul este concentrat asupra educatiei, distractiilor, este o pozitie buna pentru studenti si invatamant tehnic. In plan financiar se anunta anumite nelinisti, necazuri, intarzieri, dificultati, insa spre sfarsitul lunii vor fi rezolvate in mare parte. Pot aparea anumite complicatii bruste cauzate de parteneri sau asociati, care vor duce la ruptura si separare.

Veti fi tentati sa faceti anumite compromisuri grave pentru a obtine ce va doriti, pentru un post, un loc de munca, niste bani, insa aceasta ar fi cea mai mare greseala in aceasta luna. Va vor incerca anumite emotii, ispite, succese si caderi, veti oscila destul de mult insa orice ati face, nu incheiati compromis, oricat de mic l-ati considera! Trebuie sa fiti modesti, indiferent de rangul pe care il aveti, nu va schimbati comportamentul in functie de pozitia sociala. E posibil sa mai suferiti caderi din functie pentru a invata lectia modestiei, iar stabilizarea situatiei si pastrarea rangului le veti reusi numai dupa ce veti demonstra ca puteti ramane si in functiile sus-puse si cand ajungeti la munca de jos. Trebuie sa fiti modesti!!

Trebuie sa desfasurati o munca de auto-creatie, sa va preocupe latura subtila, spirituala. Incercati sa acordati o atentie mai mare dezvoltarii interioare, prin acumularea de cunoastere spirituala. Daca va veti orienta spre domeniul esoteric si veti permite informatiei spirituale sa va conduca mai presus decat logica, ratiunea, analiza voastra, prin planul fizic veti fi rasplatiti pentru aceasta munca. In aceasta luna schimbati scara de valori, puneti pe primul plan elementele subtile si abia apoi pe cele materiale. Nu va mai consumati si nu va mai faceti griji cu privire la planul fizic, indreptati-va atentie spre cealalta latura si veti avea numai de castigat, atat interior, cat si material.

Fiti atenti la cheltuieli, trebuie sa invatati sa nu risipiti banii ci sa ii investiti cat mai eficient, sa stabilizati marile fluctuatii financiare la care sunteti supusi si incercati sa mentineti veniturile la un nivel constant. Este nevoie sa acumulati incet, dar sigur si evitati un profit spectaculor, dar fluctuant. Sursele de venit trebuie sa fie stabile si sigure si nu aveti voie sa cheltuiti banii pe lucruri inutile. Dovediti ca sunteti un buni administratori ai banilor!

Lasa un comentariu