1 2 4 5 6 7 9 10

(1 februarie 2014 – 1 martie 2014)- LUNA NOUA (1 februarie – 14 februarie) – In aceasta perioada activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni in atentia voastra si vor exercita o presiune accentuata putand genera unele boli. Daca nu va veti rezolva diferendele cu ceilalti, veti avea mari necazuri cu sanatatea. Orice forma de evitare, eschivare sau tergiversare a  rezolvarii problemelor poate avea consecinte dure asupra starii de sanatate. Orice activitate obligatorie cere o atitudine responsabila din partea voastra. In caz contrar, neasumarea responsabilitatilor poate genera anumite datorii care vor trebui platite intr-un viitor foarte apropiat. Astfel, fiti atenti deoarece tot ce veti face, spune, manifesta vor avea anumite repercusiuni, deci ceea ce veti da, aceea veti primi. Aceasta maxima se va manifesta foarte clar pentru voi in aceasta luna.

Daca sunteti subalterni veti fi foarte capabili si veti avea un serviciu bine platit. Daca sunteti patroni veti avea reusite in afaceri, dar vor aparea anumite dificultati cu subalternii, necinste sau neglijenta din partea acestora. Aveti o perceptie intuitiva a lucrurilor, e posibil sa va orientati spre idei oculte, esoterice. Aceasta perioada va presupune o puternica activitate mentala. Nu este o luna buna pentru a va inscrie in orice institutie din domeniul educatiei. Probabil veti primi un ajutor de la femei. In temele feminine aceasta luna favorizeaza conceptia, dar indica si mari fluctuatii ale sanatatii. Aveti o fire amabila, sensibila, vesela, afectuoasa, avand mare atractie spre bucuriile vietii, insa fiti atenti la excese.

Vor exista dezacorduri, contraziceri, replici taioase si dispute cu lumea din jur datorate imprudentelor verbale sau scrise. Eliminati certurile, supararile, agitatia, nelinistile interioare, deoarece vor aduce necazuri cu fratii, surorile, vecinii. Saturn din casa 3, 4, din Scorpion, indica pesimism, anunta relatii tensionate cu toata lumea, dar cel mai des cu persoanele mai in varsta decat voi si anumite necazuri in legatura cu alimentatia, boli nervoase, stres, depresii. Uranus din casa 8, Berbec indica evenimente neasteptate, dar neplacute, complicatii in plasamente si dificultati in a intra in posesia unora din bunurile cuvenite. Foarte mare atentie in deplasarile cu masina, chiar daca nu conduceti voi, spuneti soferului sa fie atent si sa mearga mai incet.

Jupiter retrograd in casa 11, Rac ne indica faptul ca sunteti idealisti si doriti sa reformati relatiile umane, aveti o viziune foarte moderna si liberala si tineti foarte mult la persoanele apropiate, insa trebuie sa aveti grija, nu va lasati dusi de nas, nu fiti naivi, deoarece puteti suferi pierderi financiare cauzate de acestia. Sunteti predispusi la a fi inselati, de aceea trebuie sa va alegeti cu mare grija prietenii. Trebuie sa dovediti eficienta si randament bun in tot ce intreprindeti.

In relatia de cuplu, viata conjugala vor aparea neintelegeri, certuri, incertitudini, schimbari sentimentale datorate nestatorniciei si necredintei. Posibile iubiri precoce si deziluzii in dragoste. Exista o posibilitate mare de a fi inselati, tradati deoarece partenerul pur si simplu nu mai suporta. Sunteti prea perfectionisti, critici, intoleranti, aveti prea multe asteptari de la partener, impuneti, pur si simplu sunteti vesnic nemultumiti de ceva. Toate aceste lucruri il vor speria, il vor indeparta de voi, el va considera ca sunteti imposibil de multumit si va incerca sa isi gaseasca linistea si stabilitatea in alta parte. Schimbati-va atitudinea, fiti mai toleranti, faceti o transformare profunda a caracterului vostru, iar daca si atunci sunteti tradati, inseamna ca nu va merita!

Lasa un comentariu