1 2 4 5 6 7 9 10

(1 februarie 2014 – 1 martie 2014)- LUNA NOUA (1 februarie – 14 februarie) – Pentru Lei este o perioada de testare a egoismului si a capacitatii de colaborare. De multe ori nu reusesc sa duca la bun sfarsit o actiune pentru ca nu accepta sa fie ajutati de catre cei din jur. Toti cei care vor desfasura o activitate individuala, egoista, vor trece printr-o perioada de criza cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Astfel vor intelege importanta muncii de echipa. Este o perioada prielnica pentru a reanaliza relatiile de asociere sau colaborare, ajungand la o noua intelegere, concluzie a legaturilor interumane. La acest capitol se includ si relatiile de cuplu, care in aceasta perioada vor trece prin momente de verificare si constientizare.

In aceasta luna se va clarifica, se va trage o linie in situatia matrimoniala sau in raporturile cu asociatii, se vor limpezi, clarifica anumite treburi. E posibil sa apara o schimbare majora in plasamentele financiare si anunta o deplasare datorata unui deces. Este o luna dificila pentru a incepe un proces, mai bine il amanati deoarece nu veti avea parte de noi inceputuri benefice, in aceasta perioada se vor sfarsi, se vor clarifica anumite lucruri, nu vor incepe. Veti reusi mai bine in postura de asociati. Este posibil ca una din persoanele dragi sa se imbolnaveasca destul de grav. De asemenea, nu este o perioada prea placuta pentru starea de sanantate, Leii fiind foarte predispusi la boli ale organelor genitale. E posibil sa nu fiti prea multumiti de viata sentimentala, pentru barbati aceasta luna sunt diminuate nevoile fizice si tendintele sentimentale, femeile vor avea mai putine impliniri si satisfactii. Este o pozitie defavorabila pentru jocuri de noroc, speculatii financiare! Evitati orice afacere dubioasa, orice afacere care necesita un risc, deoarece nu va da roade.

Daca sunteti patroni, sunteti mai putin iubiti de subalterni, iar daca sunteti subalterni nu prea va iubesc patronii sau colegii. De multe ori parca ati renunta la munca pe care o faceti deoarece sunt momente in care nu va mai place deloc. Sunteti amabili, generosi, iubiti persoanele mai inferioare pe scara sociala, insa trebuie sa colaborati cu cei din jur, sa lucrati in echipa sau macar sa le luati in seama parerile, sa va interesati de opiniile acestora, nu credeti ca sunteti singurul care detine adevarul suprem si toti ceilalti sunt pierduti.

Caminul nu se armonizeaza cu aspiratiile si gusturile voastre. Aceasta luna indica discutii, certuri cu parintii. Pot aparea tulburari digestive, boala de stomac sau de intestine, iar femeile sunt predispuse la boli genitale. Daca tot este o luna in care se vor trage linii, in care vom stii daca situatia e alba sau neagra, e posibil sa apara o nenorocire care afecteaza parintii, proprietatile sau caminul (incendiu, calamitate, despartire in familie, ruptura de parinti etc.). Daca apar aceste certuri, greu de crezut ca se mai poate repara ceva si atunci cel mai benefic e sa parasiti locul natal, cat se poate de repede deoarece vibratia de acolo va e potrivnica. Veti fi mereu provocati si va veti schimba des opiniile, calatoriile vor fi periculoase, conduceti cu atentie!

Sfat – Chiar daca am spus anterior ca veti reusi sa trececi peste anumite teste si ispite numai daca veti colabora cu ceilalti si veti accepta ajutorul lor, asta nu inseamna sa fiti naivi si sa va aruncati toate resursele si energia in bratele lor. Aveti capacitate de discernamant, vedeti cine e demn de incredere si cine nu, deoarece exista o posibilitate mare sa fiti escrocati, inselati, mintiti, manipulati. Incercati sa va consumati energia si pe planul subtil. Intr-adevar, e dificil ca intr-o civilizatie super-materiala, in care conceptiile oamenilor sunt covarsitor materiale, sa iti formezi o conceptie spirituala, sa te ocupi, sa te documentezi despre lucrurile acestea, deoarece ar trebui sa te afli in contradictie cu toti ceilalti. Indiferent de parerile lor, este o luna prielnica pentru astfel de activitati, de munci de cercetare esoterica.

  1. Sebastian Faragau says:

    Multumesc pentru informatii!

Lasa un comentariu