1 2 4 5 6 7 9 10

(1 februarie 2014 – 1 martie 2014) – LUNA NOUA (1 februarie – 14 februarie) – Este un moment de „deschidere a cerurilor”, persoanei fiindu-i facilitat contactul cu lumea spirituala. In aceasta perioada persoana trebuie sa-si  redefineasca conceptul despre lume si viata si poate sa readuca dimensiunea spirituala in viata sa. Sunt favorizate calatoriile cu scop de cercetare, de autoperfectionare si relatiile cu strainii. Aceste contacte va pot ajuta sa va schimbati ideile si sa incercati sa traiti pe alte coordonate, decat pana acum. Multe din evenimentele importante ale acestei perioade se vor petrece in timpul calatoriilor.

Soarele – Creste ambitia persoanei si dorinta de a intelege tainele tuturor lucrurilor. Este o luna favorabila evolutiei spirituale, studiilor, calatoriilor, relatiilor cu strainatatea. Veti reusi mai bine ca si subalterni, deci nu e prea benefica intemeierea unei afaceri pe cont propriu, cel putin in aceasta luna! Pentru cei care nu lucreaza, e o luna in care Racul va gasi cu greu un loc de munca, va avea anumite dificultati financiare, se va descurca mai greu, dar asta pentru a-si concentra atentia si spre valorile spirituale, nu doar spre cele materiale! Vor fi necazuri in relatiile sociale si profesionale ale persoanei. Pot aparea anumite probleme in relatiile cu prietenii, posibilitatea de a fi inselat sau escrocat de acestia. Datorita altruismului si naivitatii, cei apropiati pot sa profite. Trebuie sa va alegeti cu grija prietenii. Cea mai buna rezolvare consta in a nu mai fi dependent de parerile celorlalti, sa va bazati doar pe munca proprie, sa realizati ceva important pentru voi si sa evitati speculatiile si jocurile de noroc!

Luna – indica o activitate sociala amplificata. Daca nu va reorientati spre valorile spirituale, spre interior, pot aparea multe necazuri, neajunsuri,  dusmanie din partea celor din jur, nervi, probleme la talpi, glezne, tibii, genunchi si chiar disfunctionalitati ale sistemului digestiv.

Marte – Riscul de a fi inselat, tradat, dar asta numai din nemultumirea care o manifestati fata de partener si fata de felul acestuia de a fi. Trebuie sa renuntati la critica, asteptari si la dorinta de a se comporta, de a fi asa cum doriti dumneavoastra sa fie, altfel vor aparea dezamagiri, suparari. Sunteti prea indulgent cu propria fiinta, dar intoleranti cu ceilalti. Daca veti elimina proiectiile si asteptarile fata de partener, relatia va fi un succes, va aduce fericire, buna intelegere. Exista posibilitatea de a fi inselat, partenerul sa mearga cu altcineva, dar asta in contextul in care doriti sa il stapaniti, sa „il aveti”, sa fie bunul si proprietatea dumneavoastra. Aceasta il va speria si e posibil sa va paraseasca. Egoul e mult prea dezvoltat si orgoliul e prezent in mare parte in orice faceti. Doriti prea mult sa demonstrati celorlalti ceva.Trebuie sa acceptati colaborarea. Incepeti un lucru o vointa extrema, dar acel impuls se risipeste in scurt timp.

Trebuie sa evitati jocurile de noroc si speculatiile financiare! Atentie la excese deoarece va puteti ruina sanatatea. Indica dificultati in obtinerea veniturilor, atentie la naivitate deoarece exista riscul de a fi furat, inselat si mare atentie la banii castigati prin metode incorecte, veti fi desconspirat. In aceasta luna racul e posibil sa aiba o sanatate slaba, unele boli, necazuri, coapsa va fi cea mai sensibila (cvadricepsul si bicepsul femural, femurul, muschii adductori) si sistemul digestiv, stomacul in special!

Ar fi foarte benefic sa va dirijati resursele si energia pentru a finaliza toate actiunile importante, nu le lasati neterminate! Rezolvarea problemelor consta in eficientizarea actiunilor proprii si in perseverenta si in devenirea unei individualitati echilibrate spirituale, care cunoaste, intelege, se documenteaza, studiaza valorile esoterice!

Lasa un comentariu