1 2 4 5 6 7 9 10

(1 februarie 2014 – 1 martie 2014) – LUNA NOUA (1 februarie – 14 februarie) – Indica o perioada de dezvoltare a relatiilor interumane, de integrare intr-o noua forma de colaborare impreuna cu alte persoane care merg pe acelasi drum, au aceleasi idealuri. Este un moment excelent de a ne alia si a munci impreuna pentru a materializa, a pune in practica proiecte cu caracter umanist. Relatiile cu prietenii vor cunoaste o inflorire  si sunt favorabile pentru obiectivele si dorintele persoanei. Pentru tauri, aceasta perioada ne arata intalnirea cu o persoana importanta, influenta, care poate deveni protectorul sau sfatuitorul lor. Este o perioada buna pentru colaborare.

Soarele – realizarea proiectelor si sperantelor se vor realiza cu ajutorul prietenilor, Taurii vor beneficia de ajutorul important al unuia dintre prietenii lor. Aceasta perioada va aduce o schimbare in viata profesionala si emotionala a persoanei, favorizeaza relatiile sociale ale persoanei, marindu-i cercul de cunoscuti. Pentru comercianti sau persoane cu profesiuni liberale, luna perioada indica cresterea clientelei. Trebuie sa fiti atenti deoarece, din dorinta de independenta va veti asuma niste obligatiuni si responsabilitati care vor depasi posibilitatile dumneavoastra.

Saturn – indica neintelegeri cu partenerul sau asociatul, in aceasta luna vor intarzia intentiile de casatorie sau anumite contracte vor suferi amanari, piedici. Incercati sa eliminati tendinta de a va contrazice, pe buze va sta mereu: „Sa nu faci asta!” Trebuie sa incercati pe cat posibil sa evitati recurgerea la lege in aceasta luna si nu intrati in vreo asociatie deoarece riscati sa fiti inselati. Posibile probleme de hemoroizi, constipatie, probleme datorate grijilor, consumului de energie pe planul material, fricii de viitor, de stabilitate financiara. Fiti mai linistiti in aceste privinte, mai relaxati-va, odihniti-va, cititi o carte, uitati-va la o emisiune, film preferat, deconectati-va putin de acest stres continuu. Daca nu va veti mai consuma atat de mult si veti intelege si accepta ca totul va fi exact asa cum e cel mai bine sa fie, fiind mai detasati de probleme, veti avea parte de noroc!

Uranus- E posibil sa apara anumiti oameni, persoane pe care le-ati considerat prieteni si sa va supuna la anumite lupte, tracasari, rivalitati, intrigi, comploturi. Actionati tolerant si nu le puneti la suflet. Daca se intampla ca persoanele pe care le-ati etichetat drept prieteni sa va intoarca spatele sau sa va cauzeze anumite suferinte, atat fizice cat si emotionale, macar veti putea vedea cine sunt cu adevarat si veti stii pe cine va puteti baza si cine va e prieten. In aceasta luna vi se va arata prin atitudinile, actiunile lor, pe cine puteti conta si cine va este cu adevarat alaturi.

E posibil sa simtiti nevoia de a evada dintr-o situatie, existenta care nu va mai satisface, vreti sa mergeti sa va relaxati, sa scapati de stresul social, insa nu sunt favorabile calatoriile de lunga durata (mai mult de 2 zile) in aceasta luna, indiferent ca au ca scop relaxarea si distractia sau munca. Incercati sa le evitati! Nu incheiati niciun compromis, este foarte periculos deoarece pot aparea probleme cu tiroida, amigdalele, faringele, probleme cu coloana vertebrala lombara, sacrala, cat si anumite probleme la aparatul digestiv. Incercati sa nu creati competitie in relatie, in familie, in anturaj, cine e mai bun, cine are dreptate, cine  emai puternic, mai vrednic… Acestea va vor cauza problemele de care am vorbit anterior. Fiti mai toleranti, intelegatori, nu fiti naivi!

Spuneti ce va deranjeaza, ce va nemultumeste, fiti sincer si comunicati lucrurile esentiale starii voastre fiziologice. Nu pierdeti timpul vorbind fleacuri si ascunzand lucrurile care va macina in interior. Trebuie sa discerneti lucrurile importante de fleacuri si sa exprimati sincer ceea ce simtiti. E nevoie sa va perfectionati modul de comunicare si sa va prezentati ideile, supararile, grijile, intr-un mod sincer si usor de inteles!

Fiti toleranti si renuntati la egoism, urmariti si binele celorlalti. E posibil sa treceti prin anumite clipe grele care va vor forta sa va schimbati comportamentul si manifestarile. Pe prietenii care vor ramane langa dumneavoastra, dupa acea „selectie”, va veti putea baza, ei va vor oferi ajutor in momentele critice. Trebuie de asemenea sa acordati o importanta majora relatiei cu partenerul, sa ii asigurati o existenta si armonie si mai apoi fiti fericiti si simtiti-va bine unul cu altul, sarbatoriti, mergeti la o cina romantica, ascultati-va nemultumirile unul altuia si ajungeti la o concluzie comuna.

Lasa un comentariu