1 2 4 5 6 7 9 10

Va vom prezenta predictia zodiacala, pentru perioada  1 februarie- 1 martie 2014, indicand acele aspecte care sa va provoace sa explorati cosmosul interior al propriei fiinte, sa va descatusati de materie si sa va indreptati privirea catre interior caci acolo se afla tot ceea ce aveti nevoie. Aceste predictii sunt diferite de cele comerciale, fiindca noi nu vom scoate in evidenta decat acele aspecte la care trebuie sa lucrati constient. Aceste predictii prezinta sabia, razboiul si focul prin care trebuie sa treceti astfel incat sa va purificati de tot ceea ce era vechi si sa renasteti din propria cenusa. Nu va vom prezenta destinul vostru, ci acele aspecte la care trebuie sa fiti atenti si asupra carora trebuie sa va concentrati. Realitatea voastra reprezinta o consecinta a ceea ce voi sunteti, asadar daca vreti sa culegeti lumina nu mai semanati intuneric. Totul se afla in mainile voastre, fiti atenti la realitatea pe care o construiti, astfel incat sa nu mai aruncati raspunderea pe Dumnezeu, soarta sau hazard. Noi va amintim ca fiecare primeste numai ceea ce merita, viata voastra fiind gradina pe care voi ati semanat-o si de care ati avut grija.

Luna in crestere sau descrestere:

La fiecare 28 de zile, Luna intra in conjunctie cu Soarele si aceasta unire a luminariilor este numita lunatie sau Luna Noua. Dupa conjunctie, Luna Noua poate fi vazuta aproape de orizont sub forma unui corn mic, crescand de la zi la zi. Suprafata Lunii se mareste, si in momentul in care ea este in opozitie cu Soarele atinge maximum de luminozitate. O denumim atunci Luna Plina. O vedem rasarind cand Soarele apune. Incepand din acest moment in urmatoarele 14 zile Luna rasare din ce in ce mai tarziu in noapte si discul sau descreste pana la urmatoarea Luna Noua. Luna creste din momentul conjunctiei (Luna Noua) pana in cel al opozitiei (Luna Plina) si descreste de la Luna Plina pana la urmatoarea Luna Noua.

Luna Noua se mai numeste si flux lunar, iar Luna Plina reflux lunar. Cand e Luna Noua (Luna e in acelasi semn zodiacal cu Soarele) e un moment potrivit sa incepeti proiecte, veti avea o stare de liniste emotionala, va veti putea concentra mai bine, este o perioada plina de posibilitati, este favorabila inceputurilor. Pe perioada Lunii Pline (Luna e in opozitie cu Soarele) ar fi benefic sa nu luati decizii deoarece vor aparea obstacole mari. In acea perioada este important sa va deconectati cat puteti de stresul si de agitatia planului social si este o perioada prielnica pentru odihna, refacere.Luna Noua va tine pana in 14 februarie!

Lasa un comentariu