1 2 4 5 6 7 9 10

Iubirea este doar un medicament, este cautata doar de cei aflati in suferinta. Iubirea nu este o relatie intre doua persoane, ea este un stadiu al constiintei tale. Insa, egoul este cel care face oamenii sa se simta individualitati. Omul trebuie sa isi asume raspunderea totala pentru ceea ce este, acesta este cel mai mare curaj.

  1. problema care apare in cazul cautarii iubirii pe post de medicament, este ca nu ne dam seama ca cerem leac unui alt om exact la fel de bolnav ca si noi! este ca si cum un cersetor ar cere ceva de la alt cersetor…acestia nu au ce sa isi ofere unul altuia! descoperiti iubirea in voi, si atunci ea se va revarsa din toata fiinta voastra, nu va mai fi nevoie sa cereti de la ceilalti!

  2. calin merge says:

    Cautam iubirea in tot ce ne inconjoara … dar nu si la noi. O data ce ajungem sa intelegem ca iubirea si fericirea nu se afla in alta bunuri materiale sau in diferite persoane. Cand ajungem sa nu ne mai agatam de alta persoana, de a depinde de celalalt, si prin simplul fapt ca privim in interiorul nostru si ne dam seama ca noi suntem una cu fericirea, noi suntem iubirea divina, atunci vom fi capabili sa impartasim si cu ceilalti adevarata iubire. Iubirea neconditionata.

Lasa un comentariu