1 2 4 5 6 7 9 10

Consiliere Spirituala

A vegeta, a exista fizic si atata tot nu inseamna a trai, ci a astepta moartea. Precum un vapor in deriva, omul si-a pierdut destinatia, a uitat de unde vine si incotro se indreapta. Omul a devenit asemenea unei case goale, in care nu mai straluceste decat speranta ca in viitor va intelege misterul fericirii. Totusi focul cunoasterii de sine poate fi reaprins din cenusa ignorantei. Aceasta renastere poate sa aiba loc in sufletul fiecaruia dintre noi, iar cel mai oportun moment este ACUM. Nu ati pierdut definitiv busola, ci doar ati inchis ochii, iar acum visati ceea ce numiti viata. Trebuie doar sa deschideti ochii si sa vedeti sarbatoarea, dansul si celebrarea prin care va intampina viata aici si acum, iar astfel veti deveni constienti de faptul ca Imparatia Cerurilor nu este undeva sus, ci este chiar aici, in centrul fiintei voastre. Intelepciunea este samanta divina, sadita de existenta in fiecare dintre noi. Viata este prilejul de a inflori aceasta samanta si de a deveni floarea constiintei de sine. Foloseste fiecare ocazie pe care ti-o ofera existenta pentru a deveni din ce in ce mai constient de acest potential iar viata te va inunda cu ceea ce efemerul nu poate atinge si anume, plenitudinea cunoasterii de sine. Suntem atat de diferiti unul de celalalt si iata ca vocea sufletului ne uneste.


Prin consiliere spirituala ne deschidem sufletul fata de tine, si suntem dispusi sa asistam la revolutia ta interioara. Nu vom arata cu degetul spre un loc in care se afla adevarul, ci vom arata cu degetul spre tine si iti vom aminti ca ceea ce cauti este cel care cauta.

In urma deciziei de a pasi pe drumul catre Sine, primele intrebari care apar sunt: Ce caut? Cine sunt? De unde vin si incotro ma indrept? Datorita ratacirii de-a lungul mai multor vieti, ati uitat ca raspunsurile sunt continute de aceste intrebari, iar noi, prin urmatoarele domenii, va ajutam sa va amintiti ceea ce stiati dintotdeauna:


Astrologia - stiinta care apartine cunoasterii esoterice

Este o stiinta care apartine cunoasterii esoterice, prin care omul poate regasi acel fir ascuns, cauzalitatea fenomenelor, nealterata de manifestarea efectelor si ofera, in principal, posibilitatea cunoasterii de sine. Astrologia explica multe din cauzele manifestarilor si se aplica in domeniul sanatatii, al relatiilor sociale, al familiei, practic, in toate domeniile existentei fiintei umane.

Vom aborda Astrologia in cadrul unui sistem mai larg, care sa cuprinda cat mai multe informatii despre entitatea umana, iar pentru aceasta sunt consultate pozitiile astrale. Omul cunoaste in decursul evolutiei multe incarnari succesive ale spiritului sau, intr-un corp fizic, incercand sa-si insuseasca cat mai multe experiente in Planul Fizic, desavarsindu-si astfel evolutia individuala. In acest context, vom aborda marile ramuri ale astrologiei:

  1. Astrologia natala - se bazeaza pe elemente foarte exacte privind locul, data si ora nasterii. Ea determina si fixeaza pe o astrograma (harta a cerului), pozitia planetelor, a constelatiilor si a caselor astrologice, in momentul nasterii. Din interpretarea, combinarea si corelarea acestora, se pot descifra elemente caracteristice ale personalitatii nativului, care se incarneaza sub respectiva configuratie astrala. Astrograma natala cuprinde informatii referitoare la corpul fizic al nativului, capacitatea intelectuala, structura emotional-afectiva, relatiile sociale si profesionale si multe alte elemente legate de domeniile vietii.
  2. Astrologia Karmica - porneste de la aceeasi tema natala, dar se ocupa de descifrarea cauzelor karmice ale manifestarilor actuale ale persoanei, interpretand semnificatiile planetelor, caselor si zodiilor, din punct de vedere karmic. In Astrologia Karmica intervin si alte elemente mai putin folosite si explicate in Astrologia Natala, cum ar fi Nodurile Lunare (Axa Dragonului), Lilith, Chiron si Planetele Retrograde, care ne ofera date importante referitoare la vietile precedente ale nativului.
  3. Astrologia Previzionala - este mai complexa si consta in determinarea cu precizie a modului in care se va manifesta nativul in cadrul unui interval de timp determinat. Peste tema natala se suprapune tema alcatuita pentru momentul respectiv, care poate fi o ora, o zi, un an sau orice perioada de timp care ne intereseaza. Astrologia Previzionala opereaza cu tranzite, directii sau revolutii solare.
  4. Astrologia Relationala (a Cuplului) - pe baza compararii si suprapunerii temelor natale a doua fiinte umane, se poate stabili gradul de afinitate, de compatibilitate, care vizeaza atat relatia de cuplu, cat si orice alta relatie interumana.

Reiki Traditional - Usui Shiki Ryoho (Metoda de vindecare Usui)

Reiki este un nou mod de viata, o minunata si straveche disciplina spirituala, care s-a impus prin eficienta, simplitate, adaptabilitate si universalitate. Foarte multa lume vorbeste despre Reiki, dar putini stiu, sau macar intuiesc, ce inseamna in realitate.

Reiki este un sistem japonez de vindecare naturala, bazata pe canalizarea prin maini a energiei Reiki, o energie deosebita din punct de vedere informational, care stabileste legaturi cu subconstientul fiintei umane, determinandu-i astfel si necesitatile sale energetice.

Reiki este un mijloc de dezvoltare a personalitatii, a capacitatilor nebanuite, considerate de multi paranormale, dar in fond absolut normale, putand deveni un mod de viata deosebit.

Energia universala este cunoscuta sub denumiri diferite: ea este numita "ki" in Japonia, "prana" in India, "qi" in China, "mana" in Polinezia, "ruach" in ebraica, "barraka" in tarile islamice si "orenda" la indienii americani. Denumirea Reiki a fost formulata de Mikao Usui, prin alaturarea cuvintelor "rei" si "ki". In japoneza, "rei" inseamna "universal", semnificand, in acelasi timp, dimensiunea spirituala si sufletul, iar "ki" inseamna forta energetica vitala. Asadar, Reiki este o metoda de transfer energetic, in care se acceseaza sursa de energie universala si se intra in conexiune cu ea, preluandu-se, in mod natural, o cantitate de energie, care va fi transferata cuiva in interesul si spre binele acestuia.

  1. GRADUL 1 - Dupa initierea de Gradul 1, adeptii pot face autotratament. Pozitiile de punere a mainilor sunt simple si intuitive, se merge pe principiul de sus in jos, pe fiecare chakra in parte, in fata si in spate. De asemenea, se aplica mainile pe locurile dureroase.
  2. GRADUL 2 - Dupa initiere, adeptul primeste primele simboluri Reiki, cu ajutorul carora isi poate activa palmele, poate face tratament altcuiva prin activarea sau vizualizarea simbolurilor in anumite puncte bine precizate. Se pot face tratamente la distanta prin transmiterea energiei simultan catre mai multe persoane in trecut, prezent sau in viitor sau catre plante si animale.
  3. GRADUL 3 (Profesor Reiki) - Dupa initiere, adeptul primeste noi simboluri, poate face el acordaje (initieri) altor persoane. Initierea de gradul 3 se face in doua etape: initiere Grad 3, Profesor 1 si initiere Grad 3, Profesor 2. Se creeaza astfel posibilitatea existentei unor intervale de timp intre aceste niveluri, in functie de fiecare persoana in parte, mai precis de evolutia ei spirituala.
  4. INITIEREA de MAESTRU - Dupa initiere, noul maestru cunoaste simbolurile maiestriei Reiki si poate la randul lui sa faca altora initieri/acordaje, pana la nivelul de maestru. Dupa fiecare initiere se recomanda o perioada de purificare, cu o durata de 21 zile , in care adeptul trebuie sa isi faca autotratament zilnic si sa practice un regim de viata cat mai echilibrat.

Tarot - forma codificata simbolic a invataturii lui Thoth-Hermes Trismegistul

Tarotul se prezinta la prima vedere ca un pachet de 78 de carti, dar care mai apoi ar putea reprezenta cheia intregii stiinte oculte. Nu numai obisnuitele jocuri de carti deriva din Tarot, ci si multe alte jocuri de noroc (table, zaruri, domino) sau de inteligenta (sah).

Originea acestui stramos venerabil e greu de precizat. Dupa o cunoscuta legenda, el reprezinta forma codificata simbolic a invataturii lui Thoth - Hermes Trismegistul, zeul egiptean, patron al alchimistilor, care i-a invatat pe oameni, printre altele, scrierea, si a asistat ca secretar la toate intrunirile zeilor. Tarotul ar fi Cartea lui Thoth, intr-o forma abreviata simbolic si care necesita o decodificare, o interpretare. Despre toti cei care au pretins ca detin Cartea lui Thoth se spune ca au pierit in mod inexplicabil.

In forma cea mai traditionala, aceea a Tarotului de Marsilia, cele 78 de carti se impart in 56 de arcane minore si 22 de arcane majore, dintre care 21 numerotate si o carte fara numar, numita Scamatorul sau Acrobatul. Arcanele majore numerotate sunt: Papesa, Imparateasa, Imparatul, Papa, Indragostitul, Carul, Justitia, Ermitul, Roata Norocului, Puterea, Spanzuratul, Moartea, Temperanta, Diavolul, Turnul, Steaua, Luna, Soarele, Judecata, Lumea si Magul. Exista si alte tipuri de Tarot precum Tarotul italian, egiptean, tiganesc, Tarotul Zen, Tarotul Astrologic, Tarotul Kabbalistic.

Numarul insusi al arcanelor este semnificativ, 22 fiind numarul literelor alfabetului ebraic si care reprezinta in Kabbalah, Universul.Cele 21 de arcane numerotate reprezinta numarul Perfectiunii umane, adica de 3 ori 7.

Tarotul joaca rolul unui "jurnalist" al viitorului, care vorbeste despre fapte, imprejurari, situatii. Ce este atat de fascinant la Tarot, care in ziua de azi reprezinta obiectul unei admiratii nemaipomenite? Cartile de Tarot sunt "locuite" de o energie atat de puternica, incat poate deranja si chiar rasturna obisnuintele existentei si gandirii, purtand omul printr-un loc necunoscut unde totul ramane de descoperit. Aceste carti ne-ar putea ilumina viata, ne-ar putea aduce "painea cea de toate zilele" a spiritului.

Radiestezia - investigarea si analiza informational-energetica

Este o metoda de investigare si analiza informational-energetica si reprezinta fenomenul, prin care un sistem viu receptioneaza un anumit semnal din noianul de informatii si energii ce il inconjoara si reactioneaza conform unui cod prestabilit.

Radiestezia este "arta" de a utiliza indicatoarele radiestezice (bagheta, pendul, ansa) facand sa intervina puterea si vointa spiritului operatorului, pentru a descoperi tot ceea ce este ascuns facultatilor rationale ale individului, dar mai ales, este o metoda de acces la Biblioteca Akasha, Banca de Date Universala, in care se pastreaza toate informatiile despre lumile vazute si nevazute, care au fost, sunt si vor fi. Imensul sistem informational-energetic, computerul viu care este Cronica Akasha, nu este altceva decat instrumentul Spiritului Divin care imbraca intreaga creatie.

Cand un radiestezist acceseaza si investigheaza anumite niveluri ale cunoasterii, el primeste doar acele informatii pe care le poate intelege si transmite mai departe. Asadar, ratiunea omului primeste informatii de la spiritul sau, din memoria sa, in legatura cu obiectul sau domeniul investigat, pe masura constientizarii informatiilor primite si a nivelului sau de constiinta.

Cu ajutorul pendulului, noi investigam informatii si energii referitoare la spatii informational-energetice, ganduri si fapte ale omului, intamplari, starea de sanatate, compatibilitati, profesii, investitii, calatorii, karma.

Va stam cu placere la dispozitie cu raspunsuri si solutii pentru orice situatie, in care nu gasiti cheia Portii spre Sine. Va ajutam sa constientizati ca Voi sunteti Cheia.


Nu suntem superiori, mai buni, mai rai sau mai merituosi unul fata de celalalt. Cand cautarea si asteptarile vor inceta sa ne domine fiinta, vom intelege frumusetea lui AICI si ACUM!

Daca aveti intrebari personale sau generale referitoare la astrologie, radiestezie, reiki sau tarot nu ezitati sa folositi formularul de contact.