1 2 4 5 6 7 9 10

Leu

Leul in armonie

Leul poate fi hotarat, incapatanat sau chiar tipicar, increzatori in ei, sunt nascuti sa conduca si sunt mandri, curajosi, siguri pe ei. Sunt generosi, autoritari, ambitiosi si mandrii, iar asta inseamna ca pot fi si intoleranti, pretentiosi, plini de sine si vanitosi. Un leu ii poate conduce pe ceilalti spre victorii uluitoare, dar poate fi si lipsit de mila cu inamicii lui. Totusi, cum are o memorie scurta, iarta repede.

Aflandu-se mereu la conducere, leul este deseori inconjurat de lingusitori si admiratori. Asta, insa, poate duce la credulitate, deoarece se lasa usor flatati si pot uita ca este posibil sa nu fie iubiti de toata lumea.

Nativii sunt exceptionali de loiali si asteapta si ei loialitate de la ceilalti. Sunt foarte directi in legatura cu nevoile si asteptarile lor, iar aceasta lipsa de siretenie poate fi un neajuns.

Leul si dragostea

Leii sunt generosi si asteapta si ei generozitate, in schimb. Le place sa fie indragostiti, le place dramatismul oferit de dragoste. Sunt loiali, ceea ce poate face sa fie foarte dificil sa termini o relatie cu ei.

Se asteapta sa fie adorati, dar ofera si ei acelasi lucru. Ca niste regi, ei vor oferi cu gratie supusilor lor tot ceea ce detin.

Leul si sanatatea

Leii sunt cei mai sanatosi. Aceasta tarie se datoreaza faptului ca leul guverneaza spatele, coloana vertebrala si inima, dar poate fi mai putin puternic din punct de vedere sentimental. Cand nu reuseste sa obtina adoratia si respectul pe care, el considera ca le merita, se poate chiar imbolnavi fizic.

Cum leul guverneaza coloana vertebrala si inima, aceste zone pot sa ii produca probleme, atunci cand lucrurile nu merg bine.

Leii au nevoie de mult magneziu si calciu intr-un raport de 1:1, care sa le protejeze inima si sistemul circulator. De asemena, trebuie sa acorde mai multa atentie decat altii, echilibrului de potasiu si sare, deoarece acest echilibru este foarte important pentru inima lor.

Cum sa recunosti si sa cuceresti un Leu la sala de forta - Cum ii recunosti: Uita-te dupa cineva care alearga pe banda si care totusi reuseste sa aiba o atitudine sexy. Totusi, nu vei gasi prea multi nativi Lei, la sala de forta. Acest semn zodiacal are tendinta sa cante singur, in timp ce asculta muzica la iPod. Cum in seduci: Leului ii place sa fie admirat. Fa-i complimente cu privire la haine, adidasi. Spune-i ca ai fost nerabdator sa il/o cunosti, dar iti era frica sa te apropii de cel/cea mai atractiv(a) membru/a de la sala. Trateaza-i cu respect, deschide usa pentru ei si mergi cu 2 pasi in spatele lor. In acest fel leu se va topi la insistentele tale.

Leul si caminul

Leii isi numesc casa: “ castelul lor “ , si le place a se fali cu ea, la fel de mult cum le place sa se faleasca si cu propria persoana. Casa este un alt loc in care este evidenta generozitatea leului. Este intodeauna loc pentru toata lumea ca sa doarma, iar prietenii sunt bineveniti sa stea, oricat de mult doresc.

Leul la serviciu

Nimeni nu conduce mai bine decat un leu, iar nativii acestei zodii vor gravita, in mod natural, spre cariere care le permit sa straluceasca. Pot fi generali sau presedinti, dar pot fi si profesori, alimentand entuziasmul studentilor, cu cel al lor. Aflat in atentia publicului, leul este carismatic si plin de magnetism, dar el poate straluci chiar si atunci cand se afla in regiuni mai putini vizibile. Mai presus de orice, leul are nevoie de public si alege deseori slujbe in care poate avea parte de asa ceva. Astfel de domenii sunt vanzarile, activitatea de profesor , consultanta, ghid turistic, management si actorie.

Leul si banii

Imaginea conteaza foarte mult pentru lei, astfel incat, cand contul unui leu si nevoile sale sunt diferite, nevoile sunt cele care vor avea castig de cauza. Nimic nu este prea bun pentru un leu, asa ca e putin probabil sa-l intereseze cat costa. Leii se tocmesc foarte rar. Atunci cand vad ceva ce le place, ei obtin acel ceva. Dupa parerea lor, sa traiesti o viata buna nu are nicio legatura cu cat costa lucrurile, iar asta ii face foarte generosi, aproape regali, in marinimia lor.

Deci...

Leii sunt egocentrici, in stare sa te calce in picioare, cer continuu atentie. Purtarea de copil razgaiat este eclipsata doar de incercarile constante de a face pe seful cu toata lumea. Se cred centrul universului tuturor celorlalti. Venerarea in genunchi si adorarea pe coate sunt singurele variante acceptate.

Sunt fie zgomotosi, abrazivi si dictatori sau linistiti, demni si vicleni. Nu exista lei timizi. Sunt teatrali, nu practici. Nevoia lor constanta de a fi in centrul atentiei, adesea ii face sa joace rolul regelui exilat si nefericit.

Au sindromul “aici si acum”, adica nu au abilitatea sa inteleaga valoarea atentiei in timp fata de o idee sau o relatie.

Daca te certi cu ei, o sa raga indignati. Daca printr-o minune ai ultimul cuvant intr-o disputa, o sa se chioreasca la tine in tacere inainte sa se retraga in umbra, unde planuiesc urmatorul atac.