1 2 4 5 6 7 9 10

Numerele Destinului

Destinul este destinatia pe drumul vietii. Multi oameni cred ca viata pe care o au este rezultatul experientelor din copilarie si din prima tinerete. Numerologia spune ca lucrurile nu stau chiar asa. Chiar daca va schimbati numele, Numarul Destinului nu se modifica. Numerologia crede ca Numerele Personalitatii si ale Destinului le alegem inainte de a ne naste, astfel incat noi sa avem de invatat anumite lectii in timpul vietii. Numarul Personalitatii actioneaza mai evident si e usor de identificat, caci se exprima influentand impulsurile si domeniile de interes ale fiecaruia, ceea ce nu se mai intampla si cu numarul Destinului. Mediul de viata din primii ani ai copilariei poate sa impiedice exprimarea directa a Numarului Destinului. Este o etapa de viata dificila pe care noi ne luptam sa o parcurgem, dezvoltandu-ne pe parcurs.

Cum va gasiti numarul destinului

Amintiti-va ca, in calculele de numerologie, trebuie sa tot adunati, pana cand ajungeti la o singura cifra. Exceptiile de la aceasta regula sunt Unsprezece si Douazeci si doi. Deci, pentru Numarul Destinului, adunati ziua, luna si anul nasterii, continuand adunarea pana cand ajungeti la o singura cifra. Noiembrie este exceptia de la regula. Aceasta luna ramane intotdeauna un Unsprezece si nu se reduce niciodata la Doi. Noiembrie este Luna Superioara a anului si isi lasa amprenta asupra nativilor. Octombrie este a zecea luna si, de aceea, este un numar compus. Adunand cele doua cifre la un loc, totul se reduce la Unu si reflecta vibratiile lui Unu. Totusi, combinat cu Zero, Unu poate conferi unele abilitati psihice.

Toate aceste zile se reduc la o singura cifra:
1, 10, 19, 28 - Toate se reduc la 1.
2, 20             - Ambele se reduc la 2. 11 si 29 raman 11.
3, 12, 21, 30 - Toate se reduc la 3.
4, 13, 31       - Toate se reduc la 4. 22 ramane 22.
5, 14, 23       - Toate se reduc la 5.
6, 15, 24       - Toate se reduc la 6.
7, 16, 25       - Toate se reduc la 7.
8, 17, 26       - Toate se reduc la 8.
9, 18, 27       - Toate se reduc la 9.

*Primul exemplu dat a fost Harrison Ford, nascut in 13 iulie 1942. Aceasta data inseamna 13/7/1942. Adunati 1 cu 3 (de la 13) = 4 + 7 (iulie) = 11;
- 1942 se reduce la 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1; 4 + 2 = 6; 1 + 6 = 7;
- 11 + 7 = 18 = 1 + 8 = 9;
In final rezulta 9, prin reducere. De aceea, Harrison Ford are Noua ca Numar al Destinului.

*Un alt exemplu: 19 decembrie 1978, care se scrie 19/12/1978
- 19 se reduce la 1 + 9 = 10 = 1; Decembrie este a douasprezecea luna, deci se reduce la 1 + 2 = 3. De aceea, 19 decembrie = 1 + 3 = 4
- 1978 se reduce la 1 + 9 + 7 + 8 = 25, care se reduce la 2 + 5 = 7
Adunarea finala este 4 + 7 = 11. Acest numar nu se mai reduce deoarece este Numar Superior.

Destinul lui UNU si DOI

Energia lui Unu si Doi ca Numere ale Destinului presara viata cu evenimente care ii determina pe oameni sa-si asume responsabilitatea propriei vieti si sa traiasca in armonie cu restul lumii. Se oglindesc inca din frageda copilarie, de la infantilismul egocentric, la incercarile tineresti initiale de a socializa cu ceilalti. Fiecare Destin este ca o fractiune a intregului sir de numere. In fiecare fractiune exista o lume completa de experiente si evenimente care sunt focalizate si li se da culoare prin lentilele unui numar particular.

Numarul Destinului UNU (Aventurierul vietii)

Chiar din frageda copilarie, Unu experimenteaza viata ca fiind plina de provocari. Din punct de vedere istoric, personalitatile Unu, precum razboinicii mongoli, traiau prin forta.

Unu da impulsul de a fi primul si de a conduce oricand apare ocazia. Unu este stadiul brut al ego-ului copilului mic. Destinul Unu asigura satisfacerea tuturor necesitatilor si supravietuirea. Omenirea in primele ei stadii a urmat un Destin Unu, vanand pentru a se hrani si concurand pentru cei mai buni parteneri care sa asigure perpetuarea. Sa invingi era singura optiune – infrangerea insemna moarte. Istoric vorbind, personalitatile Unu au fost precum hoardele hunilor si gotilor care traiau prin forta si distrugeau orice le statea in cale.

Unu trebuie sa ia timpuriu viata pe cont propriu, spre exemplu prin aderarea la o organizatie de tineret. Cei cu Destin Unu sunt provocati sa preia controlul propriilor vieti, sa devina independenti si vigurosi. Viata ii impinge sa actioneze pentru a iesi in fata si sa respinga gandul de a avea o existenta comoda. Unu este o scoala in dezvoltarea individuala.

Ca bebelus, Destinul Unu este parcurs de obicei in umbra evenimentelor care coplesesc familia si care duc la ignorarea frecventa a pruncului. Ulterior, pentru a supravietui, copilul castiga atentia necesara fiind de folos, dar fara sa iasa in evidenta. Cand ai acest numar, e intotdeauna periculos sa privesti Destinul drept in ochi, la inceputul vietii.

La maturitate, celor cu Destin Unu viata le arunca in cale situatii diverse, care-i forteaza sa iasa din ascunzatoare si sa-si preia locul superior. Odata facut acest pas, Destinul Unu garanteaza ca lectiile de responsabilitate personala, auto-afirmare si incredere in sine vor aduce succesul si pozitia de comanda din domeniul ales.

Numarul Destinului DOI (A invata sa ingrijesti)

Destinele Doi trebuie deseori sa invete cum sa-i creasca pe ceilalti. Doi este dorinta de a media si netezi. Este stadiul copilariei in care stransa legatura emotionala cu mama reprezinta intreaga lume a pruncului. Omenirea timpurie a urmat un Destin Doi, atunci cand a inceput sa planteze seminte si sa intretina culturile pana la recoltare. Cooperarea sociala aducea mari realizari si speranta de viata crestea. Destinul Doi poate fi comparat cu Civilizatia Minoica, ce proslavea Zeita Maternitatii si Creativitatii. Destinele Doi trebuie deseori sa invete cum sa-i creasca pe ceilalti.

Destinul Doi aduce multe experiente in arta relationarii. Destinul Doi poate indica faptul ca relationarea cu ceilalti este un har, dar si ca nativii trebuie sa gaseasca linia subtire dintre relatia cu ceilalti si abnegatia fata de propria persoana. Este un echilibru dedicat, dificil de realizat, dar echilibrul este cuvantul cheie pentru Destinul Doi.

Relatia materna din prima copilarie este foarte puternica. Copilul Doi, foarte sensibil emotional, ii este foarte greu sa rupa aceasta legatura. Aceasta il face pe Destinul Doi sa aiba dorinta de a gasi un suflet pereche care sa-l iubeasca la fel ca si mama lui. Viata ne demonstreaza ca nu exista o astfel de persoana. Destinul Doi poate sa forteze nativul sa joace rolul de mama fata de oricine si astfel sa evite relatiile mature. Totodata, s-ar putea sa creada ca nimeni nu il poate iubi precum mama sa. Maturizandu-se, Destinul Doi invata sa nu se mai astepte ca persoana iubita sa-i implineasca toate nevoile si dorintele, admite ca trebuie sa stea pe pozitii de egalitate si sa-si asume responsabilitatea pentru jumatatea sa din decizii. Viata il invata sa aprecieze bucuria de a fi parte la tot ce se face in doi, avand in acelasi timp individualitate – sunt multe de castigat din aceasta.

Calea Vietii incepe in ziua nasterii. De aceea, implineste destinul continut de fiecare numar.

Destinul lui TREI si PATRU

Vibratiile lui Trei si Patru, ca Numere ale Destinului, aduc experiente care pun la incercare abilitatea de a te arunca in viata, dar si de a te feri din calea ei. Aceste numere reprezinta energiile care sunt polarizate, egale si opuse. La fel ca si bataile inimii, ele se deschid si se inchid, ofera posibilitati diverse in controlarea fluxurilor si refluxurilor vietii. Exista un element de control in amandoua aceste Numere ale Destinului. Trei o face prin procese mentale, Patru prin folosirea puterii personale. Trei si Patru reprezinta energia si inertia – fortele gemene ale Universului.

Numarul Destinului TREI

Trei face ca viata sa fie mereu interesanta, iar ziua de maine inca si mai buna. Este Destinul explorarii si al deschiderii catre noi experiente. Este faza din viata copilului care echivaleaza cu a invata sa te descurci in mediul imediat apropiat si sa comunici cu semenii. Momentul din istoria evolutiei civilizatiei occidentale care ilustreaza cel mai bine Destinul Trei este perioada clasica a grecilor antici, cu dragostea lor pentru dezbatere si filosofie, si dezvoltarea sofisticata a matematicii.

Cei cu Destin Trei trebuie sa fie gata sa porneasca oricand la drum. Teoretic, Destinul Trei ar trebui sa deschida inima, trupul si sufletul catre experiente pozitive si activitati sociale pline de insemnatate. In realitate, pentru cei cu Destin Trei este o adevarata lupta sa indrazneasca sa creada ca viata poate fi atat de buna. Persoana cu Destin Trei are de invatat toata viata cum sa aiba incredere in propria sa minte.

In primii ani, copiii Trei pot fi impiedicati sa-si exploreze abilitatile mentale. Au adesea parinti care fie nu au respect fata de educatie, fie sunt limitati educational, si astfel descurajeaza orice incercare de emancipare educationala a copilului lor. Unii tineri cu Destin Trei au realizari slabe multi ani. Cu toate acestea, viata le scoate in cale, cand si cand, oportunitati, pentru ca ei sa-si dezvolte mintea, adesea cu pretul indepartarii de cei dragi. Mai tarziu in viata, cand scoala a devenit doar o amintire, cei cu Destin Trei ies pe tacute in lume, insetati sa invete, sa calatoreasca si sa citeasca, experimentand toate darurile pe care le ofera viata.

Numarul Destinului PATRU

Destinul Patru aduce o testare a propriei valori fata de o stare de declin, cauzata de o aparenta lipsa de resurse. Este numarul Pamantului si al legaturii de materie. Este perioada in care copilul invata ca gardul curtii il tine pe el inauntru si pe ceilalti in afara, disciplinandu-l. Imperiul Roman este o oglinda ideala pentru acest Destin, avand o lunga istorie de colonizare si de folosire a puterii brute in ingenuncherea lumii.

Vibratia Destinului Patru este densa si se misca foarte incet. Este destinata sa-si aduca proprietarul cu picioarele pe pamant. Cei cu acest destin invata de timpuriu ca, daca doresc ceva, trebuie sa munceasca. Chiar si asa, s-ar putea sa astepte ani, inainte de a fi recompensati pentru efortul lor. In copilarie, mediul familial al unei persoane cu Destin Patru s-ar putea sa fi fost inadecvat financiar. Unii dintre membrii familiei s-ar putea sa nu fi fost ingraditi de aceasta nevoie de resurse, dar cel cu Destin Patru cu siguranta a fost. Lipsurile materiale se transforma oarecum intr-un soi de saracie interioara.

Destinul Patru creeaza o dorinta mocnita pentru bani, foarte multi bani. Convingerea Destinului Patru este ca banii pot sa rezolve orice si ca averea este o masura a propriei valori. Abia la maturitate, cei cu Destin Patru ajung sa aprecieze oamenii si lucrurile la justa lor valoare. Aceste experiente conduc la o dezvoltare a increderii si autoaprecierii intr-un mod bazat pe realitate. Nu de putine ori, cei cu Destin Patru descopera ca sunt mai fericiti avand mai putini bani, dar mai multe contacte emotionale.

Destinul Trei aduce surprize, in vreme ce numarul Patru este lent si stabil. Fiecare dintre ei invata sa ia viata asa cum este data, cu propriul ei ritm.

Destinul lui CINCI si SASE

Numerele Destinului Cinci si Sase ofera celor vizati posibilitatea de a se misca dincolo de asteptarile lor obisnuite. Acestia sunt plini de experiente care implica un numar mare de oameni. Fiecare tinde sa relationeze si sa-si extinda constientizarea asupra diversitatii comportamentului uman, prin interactiune cu umanitatea. Ambii tind sa-i traga pe ceilalti dupa ei, sa le arate o viata mai buna. Modul in care fac asta este factorul care marcheaza diferenta dintre Destinele Cinci si Sase. Constienta sociala: atat Destinele Cinci, cat si Sase, afla ca viata lor este plina de alte persoane.

Numarul destinului CINCI (Libertate)

Destinul Cinci lumineaza calea catre libertatea pe care o aduce cunoasterea. Cinci este asociat cu perioada de incepere a scolii, atunci cand copilul invata idei si concepte care nu sunt neaparat aceleasi cu cele de acasa, eliberandu-se prin educatie de prejudecatile familiei. Totodata, isi ridica nivelul social. Etapa in dezvoltarea umanitatii care rezoneaza cu Destinul Cinci reprezinta orice perioada de eliberare de sub sclavia regimurilor opresive, cum ar fi cea din Imperiul Roman sau cea legata de comertul cu sclavi din Africa. Cei cu Destin Cinci isi petrec viata trudind pentru eliberarea de sub opresiune.

Cei cu Destin Cinci afla ca invatatura si cunoasterea aduc libertate. Ei sunt incurajati de Destin sa exploreze necunoscutul, uitand ce-i teama. Cinci ii provoaca sa-si extinda cunoasterea fata de viata, prin folosirea celor cinci simturi.

In primii ani, copiilor cu Destin Cinci li se refuza orice libertate. Parintele dominant le spune ce sa faca, ce sa simta, ce sa gandeasca. Cand ies in lume, le e greu sa-si asume responsabilitati fata de ei insisi si intalnesc situatii care ii prind in capcana. Le e mai usor sa condamne circumstantele, decat sa-si recunoasca teama de necunoscut. Totusi, viata intervine, oferindu-le cai de a se elibera. Pe masura ce experimenteaza libertatea, cei cu Destin Cinci realizeaza ca toti ar trebui sa fie liberi. Ei invata ca libertatea este un concept complex, cu multiple fatete. Sarcina lor este de a transmite celorlalti ceea ce ei percep legat de lumea din jurul lor. Dezvoltarea unor bune aptitudini de comunicare ii poate ajuta pe ei si pe ceilalti. Darul pe care il poseda cei cu Destin Cinci este capacitatea de a-i invata pe altii si de a-si comunica perceptiile.

Numarul destinului SASE

Acesta este Destinul care induce exprimarea creativa a dragostei. Este asociat cu etapa din adolescenta cand un copil incepe sa simta legaturi emotionale puternice, pe care cauta sa le exprime prin muzica sau poezie. Are idealuri inalte, doreste sa salveze lumea. Perioada din evolutia umana asociata cu Destinul Sase este Renasterea, cu toti artistii ei, cu sonetele de dragoste, cu notiunile de libertate religioasa – bazata pe dragostea de umanitate, si nu pe reguli arhaice si comportament curtenitor. Pentru cei cu Destin Sase, este important sa-si dezvolte talentele creative innascute.

Vibratia acestui numar se extinde dincolo de preocuparile personale fata de arena sociala. Serviciul in slujba altora este cheia acestui Destin si multi dintre cei ce au numarul Sase se simt cei mai fericiti cand ii servesc sau ingrijesc pe altii. Sase este un numar par al artei si expresiei creatoare, astfel incat, chiar cand ii servesc pe altii, aceasta trebuie facuta frumos. La orice nivel ar trai, cei cu Destin Sase se implica adesea in activitati voluntare, in cadrul comunitatii lor.

Copii cu Destin Sase au deseori grija de un parinte bolnav sau joaca rolul de parinte pentru fratii mai mici. Restul familiei ii considera importanti mai degraba pentru rolul lor de sustinatori, decat pentru potentialul lor creator unic. Tinerii iubesc arta si proslavesc frumusetea. Pe masura ce inainteaza in varsta, s-ar putea sa-si nege resursele interioare, gasind scopuri mai prozaice, ignorand oportunitatile de a-si extinde talentele. Destinul Sase impune un echilibru intre estetic si domeniile pur functionale. La maturitate, aceste persoane par atragatoare pentru ceilalti, iar Viata le cere sa aleaga intre a fi iubiti pentru frumusetea lor exterioara sau pentru calitatile lor interioare.

Destinul lui SAPTE si OPT

Vibratiile Destinelor Sapte si Opt sunt foarte diferite una fata de cealalta. Energia Sapte este difuza, ca si cum ar veni dintr-un taram de dincolo de lumea fizica. In contrast cu aceasta, Opt isi are radacinele in lumea materiala a profitului, a pierderilor si a folosirii vointei. Ambele Numere ofera o sansa pentru transformarea personala prin abandonarea obiceiurilor si tiparelor vechi, uzate, ceea ce este provocator si incitant in egala masura.

Numarul destinului SAPTE

Destinul Sapte pune sub semnul intrebarii ideea ca realitatea materiala este tot ceea ce exista in viata. Taramurile subtile ale existentei le sunt disponibile celor marcati de Destinul Sapte, iar acestia simt nevoia sa exprime ceea ce stiu despre ele intr-un mod inteligibil pentru restul lumii. Aceasta energie are calitatea vietii prenatale, atunci cand copilul nenascut traieste intr-un soi de stare cereasca, fara presiuni din partea lumii exterioare. Perioada din evolutia umana cu o vibratie similara este timpul in care Adam si Eva si-au petrecut viata in inocenta, in Gradina Raiului.

Sapte este o cale catre lumea minunilor, iar secretul este sa-ti mentii ambele picioare pe pamant. O persoana cu Destin Sapte are nevoie sa fie devotata unui lucru caruia i se poate dedica. Pe multe dintre aceste persoane, aceasta necesitate ii poarta departe prin lume, prin calatorie si studiu, preferabil in solitudine.

Cel marcat de acest destin are puteri intuitive iesite din comun, in care trebuie sa aiba incredere. In copilarie, Sapte sunt cei care se uita tot timpul pe geamul clasei. Daca li se spune ca visele lor nu inseamna nimic, ei pot fi raniti profund si le poate fi distrusa dorinta de cunoastere a vietii. Ei ajung adesea sa se exprime prin poezie, muzica si misticism, ca modalitati de expresie a dorintelor interioare. In adolescenta, acestia incep sa caute sa se ataseze de ceva – o figura religioasa, o persoana sau chiar o echipa sportiva. Energia acestora da nastere unor situatii care largesc continuu intelegerea faptului ca nu exista nici o singura idee, credinta sau filosofie care sa reprezinte “adevarul” absolut. Persoana cu Destin Sapte invata ca exista mai multe adevaruri si modalitati de a-ti exprima devotamentul.

Numarul destinului OPT

Destinul Opt da nastere unor lupte de natura profunda. In spatele lor exista dorinta de a schimba pentru totdeauna circumstantele din viata personala. Perioada din viata care oglindeste Destinul Opt este inceputul maturitatii, insotit de criza de identitate aferenta. Masinatiunile politice care inconjurau curtea familiei Medici din Florenta secolelor XV-lea si al XVI-lea reflecta multe dintre aptitudinile unei personae cu Destin Opt, in special in privinta tuturor manipularilor si luptelor pentru putere, derulate in culise.

Vibratia Opt este densa si lenta. Ea aduce lectii si experiente care au un efect profund asupra vietilor celor aflati sub aceasta influenta. Ei par sa fie testati de fiecare data pentru a-si reafirma personalitatea si credinta.

Copii cu Numarul Destinului Opt se afla adesea la cheremul unui parinte sau profesor care ii terorizeaza, sau trebuie sa invete timpuriu tehnici de supravietuire. Ei s-ar putea sa trebuiasca sa faca fata realitatilor aspre ale vietii la o varsta mult mai mica decat alti copii. Din randul Destinelor Opt ies adulti capabili sa faca fata crizelor si care ajung buni conducatori. Adolescentii sunt susceptibili de a fi fascinati de sex, moarte si psihologie; ei vor sa afle raspunsuri la cele mai complexe intrebari.

Cei cu Destin Opt muncesc din greu pentru a depasi ceea ce ei percep drept propria slabiciune interioara. Lectia pe care o invata este ca nu pot avea totul sub control si ca uneori lucrurile se intampla in viata fara asentimentul lor.

Cei cu Destin Sapte si Opt cauta sa-si dezvolte puterea interioara in diferite feluri – Sapte prin imaginatie si Opt prin vointa.

Destinul lui NOUA, UNSPREZECE si DOUAZECI SI DOI

Destinul Noua incheie seria si marcheaza o viata cu finaluri si noi inceputuri. In cele Noua relatii exista un sens puternic al Karmei, ca si cum toate datoriile ar fi platite si incasate. Destinele Unsprezece si Douazeci si doi sunt traite ca atare mult mai rar, datorita eforturilor pe care le implica. Totusi, plata este imensa si poate avea un impact pe termen lung asupra societatii.

Numarul destinului NOUA

Confera nativilor sentimental puternic ca in aceasta viata duc la bun sfarsit toate problemele neterminate in vietile anterioare, ceea ce necesita foarte multa energie. Din fericire, persoanele cu Destin Noua au din plin entuziasm si dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, dar si pe ei insisi – aceasta le va usura sarcina de a-si achita datoriile trecute, pentru a-si asuma noile inceputuri care vor urma, oricare ar fie ele.

A da entuziasm celorlalti - Cei cu Destin Noua au un talent special in a-i incuraja pe ceilalti sa dea adevarata masura a capacitatii lor.

In lumina reflectoarelor - Cei cu Destin Noua cauta sa fie in centrul atentiei si iubesc sa ocupe locul central pe scena.

Cei cu Destin Noua traiesc adesea existente publice care le aduc faima si bogatie. Acest Destin aproape garanteaza aducerea celor care-l strabat in atentia publica, intr-un fel sau altul. Multi dintre cei din industria spectacolelor au Destin Noua. Acestia par sa graviteze in jurul situatiilor ca ii vor plasa in centrul scenei. In copilarie, cei cu Destin Noua remarca intotdeauna o eroare a profesorului, si se simt obligati s-o scoata in evidenta. Orice pas gresit va atrage atentia asupra lor, primind pedepse ori teme suplimentare la scoala. Aceasta le poate crea un sentiment de insecuritate si impresia ca ei nu sunt la fel de buni precum ceilalti copii din clasa. Cu toate acestea, naivitatea si eternul lor optimism sunt stari rareori anulate si cei marcati de acest numar vor pasi in viata cu entuziasm, gata sa schimbe lumea. Ca adulti, ei cred ca viata nu este un proces imuabil, ci poate fi transformat prin actiunile lor. Acesta este un Destin care cere curaj si le solicita celor influentati de el sa nu-si piarda clarviziunea.

Numerele Superioare ale Destinului: UNSPREZECE si DOUAZECI SI DOI

Ele vibreaza la un tip foarte diferit de energie, in comparatie cu celelalte. Sunt numere rare, in special Douazeci si Doi. Este usor sa te abati de la aceste doua destine, deoarece ele pot fi reduse usor la Doi si Patru. Multi dintre cei cu aceste Destine “mai putin circulate” prefera sa stea relaxati si sa pretinda ca nu se intampla nimic. Aceste numere cer ca oamenii sa-si asume responsabilitatea pentru destinele lor. Recompensa pentru efortul depus se reflecta in vietile lor, fie pe plan financiar, fie pe cel social.

Numarul destinului UNSPREZECE

Intretine flacara dorintei de a raspandi in lume idealuri umanitare, de a lumina cele mai intunecate colturi ale ignorantei. O asemenea inalta vibratie poate avea o influenta subtila asupra vietii cotidiene a celor cu Destin Unsprezece. Exista multe capcane de-a lungul acestui destin, care te invata ce inseamna discriminarea si valoarea relatiilor corecte. Acest numar scoate la iveala zonele ascunse ale vietii – ocultismul si misticismul. Indiferent de subiect, un Destin Unsprezece va alege sa studieze si, odata lucrul respectiv invatat, el trebuie predat si altora.

Numarul destinului DOUAZECI SI DOI

Acest Numar Superior aduce dorinta de a crea o structura solida, care sa realizeze un vis. Aceasta poate fi orice, de la un centru pentru copiii strazii, la o universitate unde se invata notiuni legate de cetatenie si idealism. Dorintele confuze pentru bunastare materiala – o influenta adusa de Destinul Patru – ii provoaca pe cei cu Douazeci si doi sa plaseze ferm lumea materiala la locul care i se cuvine, dandu-le posibilitatea sa-si foloseasca castigurile pentru a-si finanta visele.

Pentru Unsprezece si Douazeci si doi calea usoara este sa pretinda influentati de Doi si Patru – daca destinele lor o permit, asa va fi.