1 2 4 5 6 7 9 10

Numerele Personalitatii

Sunetul numelui dumneavoastra, rostit de ceilalti, va conecteaza cu cea mai adanca parte a sinelui si a propriei identitati. Numarul Personalitatii vine de la nume si arata modul in care exprimati vibratiile Numarului Universal in felul dumneavoastra unic. Numarul Personalitatii contine informatii despre psihologia, relatiile si atitudinile fata de viata. Este format din multe combinatii de numere care sunt cunoscute colectiv ca numerele dumneavoastra esentiale.

Cum va gasiti numarul personalitatii

Nu e nevoie sa fiti buni matematicieni pentru a face acest calcul. Tot ce trebuie sa faceti este sa tot adunati numerele, pana cand ajungeti la o singura cifra. Aveti nevoie de toate numele scrise cu litera mare si de valorile numerice corespunzatoare literelor. Intotdeauna scrieti cifrele deasupra vocalelor si dedesubtul consoanelor. Aceasta va usura calculul ulterior al Numarului Karmic.

Pe masura ce listati numerele, notati care dintre ele sunt proeminente, fie prin absenta, fie prin repetare. Acestea releva tiparele care sunt accentuate in personalitate si care pot sa nu fie evidente imediat. Uneori, aceste profunzimi ascunse pot fi surprinzatoare si edificatoare, iar in unele situatii pot reprezenta chiar un soc; spre exemplu, o personalitate Unu, gata sa o porneasca la drum, cu caracter de pionier, agresiva, poate sa intampine dificultati in a recunoaste un Patru conservator, undeva in profilul lor.

Tabelul valorilor numerice

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z

Va oferim un exemplu, pentru un nume pe care il vom folosi ca studiu de caz pentru a ilustra modul in care numerologia descrie povestea vietii unei persoane:

numerologie

*Adunati mai intai vocalele numelui Jayne - 1 + 5 = 6
*Apoi adunati consoanele - 1 + 7 + 5 = 13 (1 + 3 = 4)
*Apoi adunam rezultatul vocalelor, cu rezultatul consoanelor - 6 + 4 = 10 (1 + 0 = 1)
De aceea, Jayne se aduna pana se reduce la 1.

PASUL 2 - Adunati vocalele cuvantului Lisa: 9 + 1 = 10 (1 + 0 = 1)
*Adunati consoanele - 3 + 1 = 4
*Adunam 1 + 4 = 5
*Lisa = 5

PASUL 3 - Adunati vocalele numelui Harris - 1 + 1 = 2
*Adunati consoanele - 8 + 9 + 9 + 1 = 27 (2 + 7 = 9)
*Adunam 2 + 9 = 11
*Harris = 11

FINAL - Adunati Jayne (1) cu Lisa (5) si Harris (11) => 1 + 5 + 11 = 17 = 8
Numarul personalitatii lui Jayne este Opt.

Prezentam in continuare o analiza a Numarului Personalitatii renumitului actor Harrison Ford. Adunati toate numerele numelui sau, dupa cum urmeaza: Harrison - 1 + 9 + 6(vocale) + 8 + 9 + 9 + 1 + 5(consoane) = 48. Apoi adunati 4 + 8 = 12 = 3. Urmati acelasi procedeu si veti afla ca Ford se reduce la 7. Totalul pentru numele complet este 3 + 7 = 10 = 1. Din acest motiv, Harrison Ford are Numarul Personalitatii Unu - numarul eroului si al pionierului.

numerologie

Primul rol important al lui Ford a fost Han Solo, pilotul neinfricat din filmul de mare succes al lui George Lucas, Razboiul Stelelor. Calcularea Numarului Personalitatii lui Han Solo se reduce la 3, care reprezinta numarul explorarii si expansiunii, reflectand personalitatea personajului. Succesul rolului a fost din fericire potentat de personalitatea eroica a lui Ford, data de numarul Unu.

Aceasta indica unul dintre misterele numerologiei - felul in care un nume poate sa relateze atat de mult despre cine suntem. Celebritatile au intotdeauna o potrivire clara intre numerele si rolul lor in viata. Deci, prin cunoasterea numerelor dumneavoastra puteti sa va asigurati ca va fructificati la maximum potentialul personal, ca si Harrison Ford.

Spiritul lui de pionier, o trasatura a lui Unu, l-a condus pe Ford la postura de prim actor care a insistat ca, suplimentar salariului cuvenit pentru interpretare, sa primeasca si un procent din beneficiile aduse de filmele sale. Acest fapt l-a transformat intr-un multimilionar.

Personalitatea lui UNU si DOI

Unu si Doi, primele numere, actioneaza ca pereche, completandu-se si definindu-se reciproc. Ceea ce este Unu, nu este Doi. Ei sunt poluri opuse, fara de care intregul nu ar functiona. Ei reprezinta Tatal si Mama si toate numerele care le urmeaza sunt create din unirea lor. Unu si Doi se cauta reciproc pentru a-si gasi completarea si tind sa creeze mituri si opere despre aceasta cautare eterna.

Numarul personalitatii UNU

Unu este impar si extrovertit, produce o personalitate activa, inovatoare, pe care ceilalti o recunosc ca stimulatoare. Personalitatea Unu este vitala si vizibil plina de incredere in sine. Unu cauta noi orizonturi si dobandeste putere din fiecare nou demers curajos. Este vanatorul, furnizorul si protectorul clanului. Personalitatea Unu este precum cavalerul care respecta un stravechi cod al onoarei si accepta orice provocare cu entuziasm.

Gata de orice, numerelor Unu le place sa fie pregatiti pentru orice le scoate viata in cale. Pentru Unu, a fi primul este aproape o religie. Ei forteaza blocajele si se napustesc in fiecare situatie noua pentru a sta in fata celorlalti. Nu sunt deloc subtili.

In copilarie, sunt fericiti doar ca cel mai mare dintre copii, sau ca unic copil la parinti; pot simti ostilitate si frustrare fata de fratii mai mari, daca nu li se permite sa straluceasca. In relatii, isi urmaresc dorintele; iubesc sau parasesc manati de pasiune carnala. Cer ca partenerii sa le lase multa libertate, nu pentru a avea neaparat o noua legatura, ci doar de dragul jocului. Unu isi schimba mereu directia, scopurile, ceea ce partenerii lor pot sa considere drept stimulator sau obositor acest comportament.

Trasaturi negative? Unu pot confunda agresiunea cu autoafirmarea si uneori depasesc orice limita pentru a demonstra ca au dreptate. Pot fi egoisti. Unii sunt prea dependenti, dar furiosi pentru ca le lipseste increderea de a-si exprima natura reala.

Numarul personalitatii DOI (Purtatorii de traditii)

Numerele Doi colectioneaza adesea opere de arta traditionala din diferite culturi. Doi este par si introvertit. Produce o personalitate emotionala si reflexiva. Doi cauta echilibrul si armonia in relatiile cu ceilalti, fie printr-o situatie directa, fie prin apartenenta la o echipa sau un grup. Doi este un partener si un sustinator bun, calitati de la care ar porni numerele mai active. Doi este stapan pe sine, puternic si poate rezista provocarilor, ignorandu-le. Este un colectionar si un pastrator al traditiilor. Cei de tip Doi sunt strangatori si adesea au hobby-ul colectionarii de obiecte – timbre, masinute prototip.

Numerele Doi au nevoie de timp pentru a reflecta si capata incredere. Adesea sentimentele lor sunt ascunse atat de adanc, incat nici ei nu mai stiu ce simt. Si totusi, ei isi folosesc sentimentele pentru a evalua si a raspunde provocarilor vietii. Au talentul de a intelege importanta vietii lor emotionale si pot fi buni consilieri si terapeuti. Sensibilitatea lor la durerea celorlalti poate sa reprezinte punctul lor folosit intr-un moment de criza. Ei cauta in mod activ compania celorlalti, pentru a evita singuratatea, si prefera uneori sa se complaca intr-o relatie care a expirat, decat s-o rupa si sa traiasca pe cont propriu. Sunt parteneri buni si doresc sa ofere sprijin celor la care tin. Datorita instabilitatii lor, pot parea misteriosi si atragatori. Aspectul negativ al acestei influente semnifica faptul ca Doii vor evita sa-si asume riscuri, optand pentru siguranta. Pot fi retrasi si vor renunta in mod clar la o relatie, daca nu-si pot controla supersensibilitatea. Adesea personalitatile de tip Doi se modifica la fel ca mareele si pot fi extrem de indecisi. Se pun intotdeauna pe locul doi si nu au niciodata initiative, spre marea instatisfactie a partenerilor lor.

“Doii” cei talentati: capacitatea innascuta de a reflecta sentimentele celorlalti ii plaseaza in mod ideal pe posturi de consilieri sau terapeuti.

Personaliotatea lui TREI si PATRU

Trei si Patru, urmatoarea pereche de cifre, ambele se contureaza din forma. Trei este suma lui Unu si Doi; este obiectul creat – Copilul. Patru este tarcul de joaca, ingloband impulsurile salbatice ale lui Trei, pentru a-l proteja de tot ce poate fi rau si a-i adaposti jucariile – ideile sale – ca sa nu se piarda. Impreuna, Trei si Patru reprezinta stimularea mentala, cea care activeaza imboldul de a comunica, structura si gramatica unei limbi.

Numarul personalitatii TREI (Urasc tarcurile si iubesc hoinareala)

Trei este dorinta de a comunica prin procese mentale. Este impar si extrovertit, ca si Unu, si cauta sa se exprime activ. Personalitatea lui Trei curge, extindandu-se in lume, si imbratiseaza tot ce intalneste in cale. Numerele Trei sunt vorbitori si calatori, acopera in deplasarea lor suprafete mari, si fizic, si mental. Mai mult decat oricare alt numar al personalitatii, Trei este intrinsec bun la suflet si iertator. Acest optimism este o atractie pentru cei care aduc informatii noi si stimuleaza ideile noi. Slagarul preferat al numerelor Trei ar putea fi: Nu ma inchide intr-un tarc. Trei comunicatorii: cu cat este mai numeroasa audienta, cu atat sunt mai fericiti cei caracterizati de numarul Trei. Marii cheltuitori, numerele Trei n-au nevoie de vreo scuza pentru a-si cheltui banii; ei isi impart averea cu generozitate. Deplasare continua.

Personalitatile Trei au nevoie sa se mentina in forma, fizic si mental. Vesnic tineri, chiar si la varste inaintate, ei se vor inscrie la un curs care le aprinde imaginatia, chiar daca sunt pensionari. Personalitatile de tip Trei sunt conduse de prima impresie si evalueaza aspectele practice ulterior. Energia lui Trei se misca foarte repede si-i poate lasa pe ceilalti in urma. Treii adora sa fie inconjurati de toate varstele, rasele si credintele. Acest tip de stimulare este o adevarata hrana pentru ei. Ei isi hranesc mintea inaintea trupului si s-ar putea sa fie nevoie sa li se reaminteasca sa manance, sa faca dus sau sport.

Este o incantare sa fii in preajma unui Trei, dar ai nevoie de rabdare si toleranta pentru un parteneriat cu el. Ar putea sa cheltuiasca banii ca pe apa, dar sunt mereu dornici sa-i imparta cu ceilalti.

Nu sunt prea multe lucruri negative care pot fi spuse despre Trei, deoarece sunt niste persoane foarte decente. Pot sa se agite sau sa vorbeasca prea mult, uneori.

Numarul personalitatii PATRU (Imi plac exercitiile de forta)

Vesnic relaxati, numerele Patru sunt renumiti pentru pasul lor lent prin viata, rabdator si deliberat. Senzuali si mereu atenti la dorintele lor, ei stiu exact ce vor sa obtina de la viata. Se dezvolta tarziu, dar o data ce invata ceva, acel lucru le ramane toata viata. Ei castiga intotdeauna, nefacand altceva decat sa astepte. Cresterea bonzailor este un hobby perfect pentru un Patru. Sunt amabili, fizici si tenace. Isi respecta si isi onoreaza juramintele maritale. Cu toate acestea, ei au obiceiul de a controla, in special finantele folosite in comun, si nu cheltuiesc niciodata peste masura. Calmi in fata unei furtuni si protectori cu cei dragi, pe care ii pot considera drept posesiunile proprii, ei prefera un razboi de uzura unei batalii scurte si pot purta o ranchiuna ani de zile.

Ca latura negativa, Patru pot fi lipsiti de imaginatie – e o fericire sa priveasca vopseaua cum se usca. Multi dintre ei trebuie sa faca fata unor probleme de sanatate, adesea legate de imobilitatea si lipsa lor de flexibilitate.

Trei si Patru: Patru pot fi manageri buni pentru numerele Trei, daca lucreaza in domeniul spectacolelor sau comunicatiilor.

Personalitatea lui CINCI si SASE

Cinci si Sase indica o deplasare brusca a accentului de pe constiinta pur personala, pe mult mai vasta constientizare sociala. Ei sunt preocupati de un tablou mai larg, de a afla felul in care pot contribui la imbunatirea vietii celorlalti. Cinci este numarul libertatii, Sase este diplomatia si punerea in slujba celorlalti. Ambii sunt extremi de creativi. Impreuna, ei ofera viziunea unei lumi mai bune, mai frumoase, accesibila tuturor.

Numarul personalitatii CINCI (Aventurierii)

Cei caracterizati de numarul Cinci sunt luptatori pentru libertate si arhitectii schimbarilor sociale.

Cinci este numar pivot, schimbarea reala de atitudine. Este impar si mobil. Personalitatile de tip Cinci par sa fie pozitionate intre doua lumi – lumea lor si cea a celorlalti. Ei cer libertatea de a face schimb de locuri si de a se misca de la o persoana la alta, aducand resurse de la fiecare. Moneda lor forte este reprezentata de limbi, credinte si filosofii, iar scopul lor este eliberarea lumii de sub jugul ignorantei si prejudecatilor. Arma pe care o folosesc este umorul si , prin el, comunica si lumineaza.

Personalitatile Cinci adora sa cutreiere planeta in cautarea de noi experiente. Cercetarea lor pentru dobandirea de cunostinte si informatii nu cunoaste frontiere si ei considera calatoria in sine ca fiind la fel de importanta ca si comoara cautata. Duc vieti interesante, adora sa-si repovesteasca aventurile, impodobindu-le cu detalii care sa incite orice ascultator. Sunt inteligenti, au o minte activa, de aceea sunt buni psihologi si oameni de stinta. “Citesc” celelalte persoane la fel de usor cum citesc o carte si au o mare putere de patrundere. Multi Cinci populeaza lumea mass-mediei. Au o buna intuitie si un mare talent in aflarea adevarului. Sunt mai presus de o specializare anume – cauta numitorul comun al tuturor disciplinelor.

Ca aspecte negative, numerele Cinci tind sa “survoleze” viata, adunandu-si informatii utile fara sa le pese cum le obtin. Le e mai greu sa se implice sau sa se dedice. Pot sa-si ia zborul la apus fara sa arunce nici macar o privire in urma. Peisajele minunate si libertatea spatiilor deschise atrag personalitatile de tip Cinci.

Numarul personalitatii SASE (Iubeste-i pe toti, fii in slujba tuturor!)

Sase este numarul iubirii: iubirea fata de umanitate, dragostea pentru o persoana. Este par si reflexiv. Sase are nevoie sa se inconjoare de oameni. Scopul sau este o lume unde armonia este cuvantul de ordine, iar punerea in slujba altora e drumul catre armonie. Sase isi exprima aceasta mare dragoste prin arta si creativitate. Personalitatile de tip Sase sunt acordate cu frumusetea si adesea dependente de perfectiune. Ei isi exprima simtul estetic indiferent de domeniul in care aleg sa lucreze, exceland in diplomatie si arbitraj.

Venus din Milo: Un Sase va aprecia aceasta sculptura faimoasa, care simbolizeaza frumusetea si perfectiunea feminina.

Numerele Sase nu au favorit si iubesc pe toata lumea in aceeasi maniera, usor detasata si rece. Relatiile le sunt necesare pentru fericirea completa si aceste persoane sociabile nu sunt niciodata singure multa vreme. In copilarie, sunt mereu acompaniati de cel mai bun prieten. Ii atrag pe ceilalti prin personalitatea lor magnetica si frumusetea fizica. Pentru Sase, abordarea vietii este in intregime artistica si deseori ei se folosesc de propria persoana ca de o canava pe care sa creeze o imagine a perfectiunii. Au mare nevoie sa se simta utili si sunt cei mai fericiti cand se implica intr-un proiect sau intr-o cauza. Ei cred in forta iubirii si in capacitatea ei de a vindeca. Numerele Sase sunt vindecatori si ingrijitori talentati, pot fi gasiti adesea lucrand ca specialisti in domeniul sanatatii.

Aspectul negativ este ca ei isi abandoneaza uneori propria individualitate pentru a mentine pacea si armonia. Deseori trebuie sa se lupte cu inertia. Isi forteaza frecvent organismul in extreme, pentru a realiza ideea lor de perfectiune, care nu intotdeauna se potriveste cu realitatea. Fiind dependent de frumusete, calitatile lui Sase au fost exprimate inca de cand primii artisti au inceput sa picteze – o dorinta de a reprezenta minunea lumii.

Personalitatea lui SAPTE si OPT

Sapte si Opt fac un pas inainte si unesc dezvoltarea sociala sau societatea cu spiritualitatea si puterea. Sunt preocupati de traversarea granitelor – fizice, mentale si mistice. Aceasta ridica intrebari in legatura cu tipul de putere care este exprimat si daca ea este umana sau divina. Ambele numere lucreaza printr-o interpunere a fortelor vazute si nevazute si incearca sa exprime aceasta.

Numarul personalitatii SAPTE (Un menestrel ratacitor)

Este numarul mistic al calugarului, filosofului, stravechiului marinar care calatoreste etern. Sapte este impar si activ. Nativii Sapte sunt interesati de nevoile umanitatii, dar prefera viata schimnicului si indepartarea de oameni, pentru a se pondera si a visa. Structurandu-si intuitiile intr-o religie, ei scriu psalmi si lecturi inspirate, toate cu scopul de a ne salva de noi insine. Amplitudinea viziunii lor este extraordinara, iar cu darul oratoriei pot vraji chiar si pasarile din copaci. Numerele Sapte inteleg legatura dintre umanitate si divinitate. Numerele Sapte sunt mistici, filosofici si retrasi.

Numerele Sapte sunt intr-o cutreierare permanenta. Chiar si atunci cand sunt prezenti fizic, ei sunt adesea mental ”plecati in oras”. Sunt muzicali, artistici si poetici. La fel ca trubadurii medievali, care cantau despre calvalerism si iubire pura, numerele Sapte sunt mai mult indragostiti de zona spirituala decat de lumea simturilor.

Principala lor preocupare este urmarirea unei viziuni care circumscrie si explica orice. Sunt profesori intelepti si inspirati, dar pentru materiile care le suscita curiozitatea. Calea intelepciunii pe care o parcurg ei nu are nici capat, nici hotar, fapt ce pare ca-i incurajeaza sa calatoreasca. Chiar si in anii copilariei, micutii Sapte sunt mult mai destepti fata de media varstei lor.

Totusi, ei au dificultati in a se concentra asupra prezentului. Deoarece isi creeaza mereu castele in eter, zbatandu-se sa afle calea de a ajunge la ele, ei gasesc ca viata obisnuita este limitata si s-ar putea sa nu ramana prea mult timp intr-un loc anume.

Numarul personalitatii OPT (Stapanul)

Tacticieni straluciti, nesabuiti in dorinta de a cuceri, numerele Opt sunt indemnatici in lupta si experti in a obtine ceea ce vor de la viata. Adesea provin dintr-un mediu care are legatura cu lupta sau conflictul. Aceasta ii indeamna sa devina mari industriasi sau sefi de guverne. Machiavelici in comportament, ei iubesc intriga, ataca viata cu capul inainte.

Numerele Opt sunt stabili, echilibrati, nu fac nimic cu superficialitate. Sunt staruitori si au abilitatea de a fi mereu inaintea celorlalti. Totodata sunt interesati de tot ce e incitant, devenind buni psihologi si detectivi – nu pentru ca ar dori sa gaseasca adevarul, ci pentru ca ii fascineaza diversitatea reactiilor umane.

Copiilor Opt le place sa sape in gradina, sa scoata la iveala acele lucruri de care prietenii lor de joaca se feresc.

Pe latura negativa, Opt pot fi aroganti si nemilosi. Au nevoie de o supapa pentru refularea dorintei lor de putere. In absenta acesteia, pot deveni intriganti, tiranici, ii vor manipula pe cei apropiati. Numerele Opt au multe trasaturi machiavelice. Pot sa devina buni purtatori de cuvant sau sefi de companii, fiind maestri in jocul politic si in aflarea lucrurilor ascunse.

Personalitatea lui NOUA, UNSPREZECE si DOUAZECI SI DOI

Numarul personalitatii NOUA (O cauza pentru care sa lupti)

Noua este impar si vital, dedicate schimbarii si acoperirii proiectelor pe jumatate finalizate. Noua este cel care ocupa spatiul dintre lumea de astazi si cea de maine, jucand rolul unui agent de schimb.

Noua este punctul unde se petrece o schimbare a circumstantelor. Este un numar impar, de autoafirmare. Numerele Noua se lupta pentru lucrurile in care cred si, pentru proiectul favorit, isi pun in joc toate resursele lor. Filantropia si creativitatea merg mana in mana cu numarul Noua. Sunt sensibili la nevoile altora si pun in practica actiuni de ajutoare.

Numerele Noua sunt preocupati de problemele mondiale, cum ar fi poluarea. Cei caracterizati de numarul Noua sunt intotdeauna intr-o misiune, fie ea politica, umanitara sau spirituala. Numerele Noua sunt intotdeauna gata sa ajute si sa le poarte de grija altora. Noua sunt pasionati de problemele umanitare si au mari asteptari de la ei insisi si de la ceilalti. Interesele lor nu sunt nici personale, nici locale; lumea este cea care ii fascineaza. Fie prin intermediul politicii, al religiei sau spiritualitatii, Noua incearca sa indrepte relele lumii si sunt familiarizati cu subiecte precum sprijinul mondial, drepturile animalelor si reforma inchisorilor. La fel ca bunii soldati, ei dorm cu un ochi deschis. Intotdeauna vigilenti la nedreptatea sociala, ei isi vor face auzite vocile si chiar isi vor da viata pentru cauza.

Foarte creativi, ei produc arta cu subtext – pictura, filme, carti cu mesaje semnificative – subiectul fiind adevarul despre conditia umana. Comediantii Noua ne fac sa radem, dar printre lacrimi. Noua pot totusi sa evite legaturile emotionale, sustinand ca mintea lor este dedicata unor preocupari mai inalte. Totodata, pot deveni fanatici, considerandu-se indreptatiti sa ucida pentru a-si dovedi punctul de vedere politic.

Numerele Superioare ale personalitatii: UNSPREZECE si DOUAZECI SI DOI

Aceste numere nu sunt frecvente in viata reala. Ele nu sunt parte a sirului de numere si, astfel, se plaseaza in afara comportamentului obisnuit. Aceasta este marea responsabilitate pe care o poarta ele si nu este de mirare ca multe Numere Superioare isi ascund capetele si se reduc la Doi si Patru, in viata de zi cu zi. Numerele superioare sunt faruri calauzitoare catre un nou nivel de constiinta, al carui embrion este inchis in Doi si Patru. Este important sa extragem semnificatia esentiala a acestor doua numere primare, pentru a intelege sensul ezoteric al modului in care functioneaza Numerele Superioare. Esenta lui Doi este Relatia Potrivita, iar esenta lui Patru este Actiunea Potrivita. Nu este deci surprinzator ca multi dintre cei cu numere superioare tind sa stea departe de “linia frontului”.

Pentru ei, provocarea este sa traiasca pe masura propriului potential. Multi dintre ei au aceasta problema, dar ea poate deveni o adevarata lupta pentru cei cu personalitati de Numere Superioare. Ei incearca adesea sa zboare sub nori pentru a scapa de radar – adica nu doresc sa atraga atentia asupra lor. Nativii Unsprezece se pot comporta ca niste Doi, impaciuitori si incercand sa-i mentina pe toti fericiti. Douazeci si doi incearca sa para a fi preocupati de lucruri marunte, dar nu pot pacali pe nimeni – aceasta este doar preocuparea lor exterioara, si nu ii satisface niciodata pe deplin. Majoritatea Numerelor Superioare isi petrec jumatate din viata tinandu-si capul in jos, dupa care trebuie sa faca fata unei crize. S-ar putea sa fie vorba de faptul ca toate personalitatile tip Doi si Patru contin o samanta care le da posibilitatea sa actioneze ca Numere Superioare Unsprezece sau Douazeci si doi, atunci cand lucrurile devin grave. La urma urmei, multe persoane au atins niveluri extraordinare de creativitate si spiritualitate, fara sa fie toti caracterizati de Numere Superioare.

Numerele Superioare sunt tipuri de personalitate relativ rare si care se pretind a fi Doi si Patru, in primii lor ani, inainte de a plonja in maturitate ca jucatori internationali.