1 2 4 5 6 7 9 10

Pesti

Pestii in armonie

Pestii sensibili, pot sa vada adanc in psihicul uman, sa sondeze adancurile emtionale, sa asculte cu o ureche milostiva sau sa actioneze in mod intuitiv. Dar pot fi si foarte timizi, retrasi sau pur si simplu lipsiti de simt practic. Pot sa para lenesi si/sau vorbareti. Ei se pot schimba, si schimbarea poate fi buna - poate insemna adaptabilitate. Datorita sensibilitatii lor extraordinare, sunt deseori creativi, din punct de vedere artistic, iar intelegerea lor fata de oameni poate sa para nelimitata.

Pestii sunt un semn care reprezinta spiritualitate (nu religie), o nevoie sincera de a avea o relatie cu o putere superioara. Cand aceste nevoi spirituale sunt satisfacute, pestii pot sa se implice in partea negativa a acestei energii, si anume in fuga de realitate (aici intervine dependenta de droguri, alcool, precum si tot felul de oameni nepotriviti). Trebuie sa invete sa traiasca prin credinta si intuitie, odata ce face asta se afla pe drumul cel bun.

Pestii si dragostea

Buni, patrunzatori si sensibili, pestii privesc sufletul celorlalti, adica esenta si nu suprafata. Nativul din pesti isi cauta cu adevarat sufletul pereche, cea mai profunda dragoste posibila, asa ca poate fi dezamagit atunci cand oamenii reali nu reusesc sa se ridice la nivelul asteptarilor lui idealiste.

Pestii indragostiti pot crea un camin incantator in care sa se desfasoare dragostea lor, un spatiu separat de restul lumii, doar pentru ei si pentru cei dragi lor. Pestii simt, si pot exprima ceea ce simt.

Se pot intelege foarte bine cu semnele grijulii de pamant, iar simtul practic al semnelor de pamant poate sa aduca putin mai aproape de sol tendinta pestilor de a zbura prin fantezii. Cei din aceasta zodie trebuie sa fie atenti la cei care vor sa profite de pe urma lor. Pestii cred cu usurinta in oameni si pot fi lesne raniti, sunt atrasi de aproape toate povestile lacrimogene. Nativii au tendinta de a deveni dependenti, indiferent daca este vorba de mancare, alcool, droguri sau pur si simplu de un tip nepotrivit de oameni. Uneori viata lor este plina de necazuri.

Pestii si sanatatea

Pestii trebuie sa fie atenti la consumul de alimente, deoarece tind sa fie supraponderali sau sa retina apa. Pestii guvernand picioarele, trebuie sa aiba o grija deosebita in evitarea intinderilor sau chiar a fracturilor in aceasta zona sensibila.

Nativii din aceasta zodie nu au la fel de multa grija de ei insisi, cat au nativii din alte zodii, dar un mod corect de abordare, ar fi un regim holistic de fitness, care sa ia in considerare atat corpul cat si sufletul.

Pestii par sa se ocupe si de hormoni, asa ca mentinerea unui echilibru al acestora este foarte importanta. Sunt foarte sensibili la alimentele si toxinele din mediul lor si pot avea nevoie de detoxifiere mai des decat oricare alt semn zodiacal. Au dificultati in procesarea alcoolului si a drogurilor. Chiar si medicamentele prescrise pot provoca un haos in organismul lor, asa ca este foarte important ca pestii sa aiba grija ce consuma si sa tina sub observatie schimbarile din propriul organism.

Cum sa recunosti si sa cuceresti zodia Pesti, la sala de forta - Cum ii recunosti: Visatorul Peste este un pic cam distrat. Acesti nativi in general prefera sa isi petreaca timpul in piscine sau in sala de yoga. Cum ii seduci: Plange-te ca ai febra musculara si cere-i Pestelui sa iti recomande o maseuza buna. Acest semn va fi bucuros sa te ajute, si probabil iti va da si cateva sfaturi cu privire la sanatate. Pestii se uita mereu dupa cineva pe care sa salveze si adesea aceasta este cea mai usoara metoda de a le cuceri inima.

Pestii si caminul

Pestii isi folosesc caminul drept un loc de renastere spirituala si de abuz spiritual. La fel cum pot inota in sensul curentului sau impotriva lui ,ei isi pot folosi casa drept refugiu sau drept o vizuina de nelegiuiti, iar alegerile pe care le fac isi vor spune cuvantul si asupra altor domenii din viata lor.

Daca pestii isi gasesc dragostea adevarata, este mai putin probabil sa isi transforme casa intr-un refugiu. Ar fi bine ca acestia sa isi creeze propria pestera tainica, un loc in care sa renasca, sa mediteze si sa fie introspectivi. Retragerea poate aduce o renastere sanatoasa.

Pestii la serviciu

Cum pestilor le place sa combine lumea reala, cu cea imaginara, ei pot fi regasiti deseori in lumea teatrului sau a filmului, sau in orice alta arta. Dar pot sa se descurce bine si in afaceri, sau chiar si politica, unde sensibilitatea lor le poate oferi o intuitie deosebita. Pestilor le place sa munceasca in spatele scenei sau singuri. Faima si recunoasterea nu sunt pentru ei, insa, uneori isi doresc asta.

Pestii pot fi intalniti, de asemenea, in domenii in are isi pot folosi capacitatea lor spirituala. Pot fi astrologi sau calugari, lideri religiosi sau vindecatori. Sunt cunoscuti pentru capacitatea lor de a se sacrifica pentru altii.

Mai presus de toate, pestii se afla aici ca sa ne ajute pe noi, ceilalti, sa trecem dincolo de limitele noastre normale, de credintele si granitele noastre, pentru a vedea iluziile sub care traim.

Pestii si banii

Si in acest domeniu pestii trebuie sa fie atenti la ceilalti. Pot fi convinsi usor sa isi cheltuiasca economiile de o viata, ca sa ajute un prieten despre care ei cred ca este la necaz. Banii pot intra sau iesi din viata pestilor la fel de misterios ca celelalte lucruri sau persoane, iar cei lipsiti de simt practic, nu vor intelege de ce se intampla asta.

Fondurile nativilor pot proveni din surse exterioare si pot fi cheltuite tot in exterior. Multi lucreaza in sectorul serviciilor, asa ca este posibil sa nu castige la fel de multi bani precum cei din domeniul afacerilor. Dar pestii sunt cu adevarat buni la visele cu care incep toate ideile bune, inclusiv cele care este posibil sa aduca bani. Este un semn a carui intuitie merita urmata intodeauna.

Deci...

Nefericiti, secretosi si automartiri. I se mai spune „lada de gunoi” astrologica, adica are cate putin din cele 11 semne precedente, asa ca este de 12 ori un ticalos. E un visator incurabil care este naiv, dezorganizat, mereu neatent si pe de-a-ntregul neajutorat.

Are o personalitate naiva si escapista. Pestii trec prin viata cu ochelari de cal cu lentile roz care filtreaza toate adevarurile neplacute. I-au fost dati papucii de mai multe ori decat oricarui alt semn, dar e ok din partea lor, deoarece acesta e singurul fel in care ii mai baga in seama cineva. Tolereaza orice pentru ca nu sunt in stare sa faca nimic, au o rezistenta pasiva, dar nu sunt realisti.

Teama de schimbare le omoara creativitatea si ii impiedica sa realizeze ceva. Prefera cunoscutul in locul necunoscutului, chiar daca sunt nefericiti. Au sindromul „merit ceea ce mi se intampla”.

Daca te certi, o sa fie de acord cu tot ce zici. Demonstreaza-le punctul tau de vedere si nici nu o sa te asculte, ca sunt plecati in lumea lor.